Ostalo > Motocikli
YAMAHA YZ 125!!!??
Drnda:
uopce nisu, primjer pogedaj sto sve i u kojim intervalima radis na husabergu fs650 koji je 4t :toothy11:
vale_vx:
--- Citat: karlo ZD - 19 Veljača, 2011, 19:12:50 ---vale pa zato ga i mislim koristit :D
--- Kraj citata ---
ma i mislio sam, samo kažem dobro razmisli dal imaš para za održavat ga i vozat se, s obzirom da to nije motor za svaki dan nego samo za gušt
ja sam svoga imao relativno kratko, jednu zimu i proljeće, jer mi je bio prevelik luksuz za onoliko koliko sam ga koristio, a i prodao sam ga za dobre pare, preko 2k €, a dobio sam ga za nekog sp180 1za1
karlo ZD:
pricekacu za yamahu kad kupi stari vikendicu u lici idem po nju :toothy9: :toothy9: :jerk:
nik91:
--- Citat: karlo ZD - 19 Veljača, 2011, 08:38:24 ---poz svima :hello:
imam jedno pitanje nasao sam yz-a 125 za 890 eurica :icon_biggrin: evo link pa jeli se isplati uzeti ili naci nesto bolje http://www.auti.hr/motocikli/motocikli/oglas-825125/ :icon_scratch: :headbang:
--- Kraj citata ---
taj YZ je bil moj prije 2 god,znam i u kakvom je sad stanju,,,ili ak ti se ne žuri s kupnjom a spreman si dati malo više love imam yz 125 04.g.,,,trenutno je rastavljena jer mijenjam sve lagere i semeringe u mašini,klip..itd,al kad složim ide najvjerojatnije na prodaju jer kupujem neki cestovni motor,ak te zanima javi se na pm za detalje!! :icon_thumright:
karlo ZD:
javi kad ga slozis :headbang: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju