Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (20/512) > >>

formoz:
evo ja taman doso iz lidla, kaciga ima sivih integralnih 15-ak , jet kaciga 10-ak, rukavice jedne jedine ito S velicina, stitnici za ledja dvoji M velicine (premalo), sve sive kacige , samo jedna sarena bila ito M velicine, sve ih pretresem i nadjem samo jednu koja je XL i ja sav sretan - naso svoju velicinu, jedna jedina ostala, i idem je probat, jedva je natako na gl0vu, i glava mi je pucala pod njom, a glava mi sigurno nije preko noci narasla , tako da im velicine ne drze vodu sto bi rekli, XL njihova je M prava, eventualno L, tako da nisam kupio ni rukavice ni stitnike po koje sam primarno otisao, odlucio sam se za kupnju kacige kad sam je pogledo , ugl super je za tu cijenu, no ni nju nisam kupio jer mi nijedna nije pasala, pa sam reda radi kupio bubreznjak , da ne rekne mater koji sam se k**ra* vozio 40min u jednom smjeru i nista nisam kupio

sta cu kad sam glOvonja

:frajer:

3alfa3:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 24 Veljača, 2011, 21:11:37 ---jeste primjetili kako ova kaciga iz lidla smrdi???????? fuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiii

--- Kraj citata ---

Mozda su je u skladistu cuvali na bakalaru....  :dontknow:

Go-Go RUNNER:
Morat ću sutra otić ispitat šta je bilo, j#bo ih bakalar  :laughing9:

luis57:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 24 Veljača, 2011, 20:32:46 ---Ja cu stavit vemar nalju pa cu se kurcit  :headbang:

--- Kraj citata ---
:toothy3:

eladio:
danas sam malo gledao te stvari po lidlu.. uopce nisu lose, dapace super povoljne stvari..

kaciga integralna ili jet , skorz solidna izrada, dosta opreme, i u biti jedino mogu zamjeriti dosta veliku tezinu istih (cca 1650g full face, 1350g jet)
ruksak skorz ok, cijena dobra
ona dekica za noge nije tucano urbano, ali je cijena super
kisnjak solidan
rukavice su tako tako, nisu prejeftine kao ostalo , ali nisu ni skupe a solidne su
bubreznjak ima super cijenu
cipele super jeftine

sve u svemu ekipa, nema izlike da je oprema skupa  :laughing7: ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju