Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (97/512) > >>

Biker(ss):

--- Citat: Maurini-Tuning - 10 Rujan, 2012, 18:16:52 ---Da ne otvaram sada novu temu... Od ponedjeljka,17.9. u Lidla stize set za modeliranje i graviranje

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl_hr/hs.xsl/index_28169.htm

Ja mislim da ima i nastavak biax,i cijena je povoljna,moze se polirati,dosta stvari raditi s tom alatkom... Ja bih to prvenstveno uzeo da se malo učim siriti cilindre,naravno,prvo bih uzeo neki stari itd.  ;D

--- Kraj citata ---
Ovo definitivno posluži za neke detaljčiće oko kuće, motora, auta...  :icon_thumright:

Maurini-Tuning:
Da... Lidl ima mnogo dobrih alata... bas sam vidio da su imali u ponudi pneumatski piastolj za pjeskarenje :icon_thumright: Bas imaju jeftine,a korisne stvari :notworthy:

zemo323:
ovo je korisna informacija..
dođe mi da je kupim samo zbog ovih nastavaka jer već imam jednu koja je kupljena na pijaci za neku siću ali sam potrosio sve nastavke :laughing7:

Maurini-Tuning:
hehe,samo cekam ponedjeljak da otiđem to kupiti pa da pocnem "friziranje" ;D

zemo323:
jel bilo sta u ponudi od "zimske" opreme za skuterase/motoriste ili ce to jos malo kasnije bit?
palo mi na pamet da bi moga kupit bubreznjak i rukavice jer ujutro u 7h nije nimalo ugodno se vozit bez rukavica, šake mi pomodre, ne mogu gas pustit    :redface: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju