Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (88/512) > >>

Grale:

--- Citat: dr.josip - 17 Travanj, 2012, 00:14:17 ---Ja uzeo rukavice, i sasvim ok su za tu cijenu :)

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:
po meni odlicne...udobne su dosta i ne smetaju u vožnji,kod npr.kočenja,davanja zmigavca itd.

ziloryder:
Ici cu pogledat bubreznjak ako ima danas, jel valja to sta? A inace bubreznjak ko bubreznjak jel dobro dode?

Grale:

--- Citat: ziloryder - 19 Travanj, 2012, 15:35:19 ---Ici cu pogledat bubreznjak ako ima danas, jel valja to sta? A inace bubreznjak ko bubreznjak jel dobro dode?

--- Kraj citata ---
bubrežnjak ko bubrežnjak ti dobro dođe,bilo kakav...pogotovo ljeti,ako voziš kratkih rukava...
ali jesi ti čito temu i vidio kad je akcija počela?tak da teško da ćeš nać neki bubrežnjak jer su svi otišli taj dan do 10 h već... :icon_biggrin:

zwer_1982:

--- Citat: Grale - 19 Travanj, 2012, 16:14:13 ---bubrežnjak ko bubrežnjak ti dobro dođe,bilo kakav...pogotovo ljeti,ako voziš kratkih rukava...
ali jesi ti čito temu i vidio kad je akcija počela?tak da teško da ćeš nać neki bubrežnjak jer su svi otišli taj dan do 10 h već... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

imam ja jednog za prodat 100-120cm - 100kn s mojom dostavom :D

Po kvaliteti se opće ne razlikuje od mnogo skupljih i provikanih marki. Vrijedi svake lipe.

Inače rukavice sam testiral u vožnji i malo su tvrde i dost umaraju šaku, pogotovo lijevu na kvačilu. Al razgazit će se i omekšat.

Inače su supertople. vozil sam se naveče pri temperaturi ispod 10°C i niti najmanje mi ni bilo hladno u njima...

Grale:
nznm ja sam ih testiral i meni uopće nije pravilo probleme pri šaltanju brzina i stiskanju kvačila...
možda zato jer s nogom stiščem kvačilo :icon_biggrin:
inače i auto sam vozil u njima i dobre su rukavice :toothy12:
meni bubrežnjak netreba :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju