Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
3alfa3:
--- Citat: foxy571 - 12 Travanj, 2012, 21:04:39 ---...danas sam se malo vozio s tim rukavicama i mogu reci da sto se znoja tice nisu mi se uznojile ruke,al su rukavice nekak cudne za nosit,iskreno,ne pasu mi bas :sad1:
--- Kraj citata ---
Ja sam cuo da se u njima ruke znoje jer ne disu prema van, a i da se podstava izvlaci van pa je malo komplicirano ponovo (pogotovo znojnu) ruku stavit unutra.
jprekrit:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Travanj, 2012, 21:55:09 ---
Ja sam cuo da se u njima ruke znoje jer ne disu prema van, a i da se podstava izvlaci van pa je malo komplicirano ponovo (pogotovo znojnu) ruku stavit unutra.
--- Kraj citata ---
Ja mislim da to nisu onakve ko što su bile zadnji puta o kojima su govorili da kad se skidaju, da se podstava izvlači.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Grale:
@dino-nije mi ni trebal bubreznjak,nek za curu samo,i jedan jedini kaj je ostal je dobar...hehe
al nisam imal dosta para pa je ona meni u zg kupila rukavice tak da bum ih sutra isprobal...i kupil sam ruksaka i čini mi se dobar,jer mi treba takav ruksak dok negdje idem,a pod sic mi ne stane puno...A ovaj mi se čini udoban...
da se osvrnem na čarape...potpuno su iste kakve ja već imam,a ja sam ih nabavljal po 6 kn par...ali što se tiče kvalitete,vrh su...
foxy571:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Travanj, 2012, 21:55:09 ---
--- Kraj citata ---
a cuj,to ni nisu neke spektakularne rukavice za duge voznje i tak..ja sam si ih uzeo cisto da imam nekakve u rezervi :icon_thumright:
JogFromYamaha:
ja bio danas u lidlu
ostale samo carape nekih 3-4 para i ostal jedan kofer
sve je opet neki cigo pobrao pa prodaje prek njuskala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju