Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
daRio:
--- Citat: Grale - 22 Rujan, 2011, 22:21:37 ---pa u 10 navečer ako sjednem na skuter i odem u lidl,onda će bit badava oprema...pa pitam da se znam pripremit,ako ima u većini lidla,onda ima i u kc valjda,ili ako ima u nekom određenom u zg onda da znam u koji treba otić dok odem u zg...
--- Kraj citata ---
Jooooj,nisam mislio sada. :toothy9:
Nažalost,ja sam bio u Istri u Labinu i tamo sam uzeo čizme i onda sam ih vidio u Zg na vukovarskoj i u Sloboštini pa zato mislim da ih po Zg ima svugdje.
Nažalost,ipak češ morati otići u neki dućan,nema ti druge.
Sretno.
Edit-kiša me je prala od Tunela Učka do Zg na Yamahi X-City 250 i čizme su položile ispit.
kiza-iz-kvarta:
jel zna neko jel su to dainese ili m-tech jakne?
ak je stavrno takva cijena napokon ću si i ja uzet dainesicu :headbang:
daRio:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 22 Rujan, 2011, 22:55:12 ---jel zna neko jel su to dainese ili m-tech jakne?
ak je stavrno takva cijena napokon ću si i ja uzet dainesicu :headbang:
--- Kraj citata ---
Ni jedno ni drugo,Lidlova marka Crivit.
JogFromYamaha:
dajaniz za takve pare mos mislit
je i kacige ce bit od araia i kaberga :toothy12:
balicdim:
--- Citat: daRio - 22 Rujan, 2011, 21:48:37 ---Ako nekog zanima,opet je u Lidlu moto oprema na sniženju.
Moto čizme,potpuno kožne su 245 kn,jakna oko 550 kn,hlače oko 600 kn,ima i rukavica kožnih po 150 kn.
Čizme vrijede svake lipe,uzeo sam ih za svaki dan da si ne uništavam Dainese od 1000 kn i položile su ispit na ova dva kišna dana početkom tjedna.
--- Kraj citata ---
online katalog 599kn čizme, ali ako su 250 vrijedi otić i vidit šta ima, pogotovo sad u OS-u jer je otvoren novi na kraju strossmayerove (br.380 iza benze)
leđni protektor tzv. kornjača 189,99kn jučer neki dede ispred mene uzeo zadnje rukavice, izgledaju relativno kvalitetno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju