Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
danc00:
--- Citat: Pupo - 08 Svibanj, 2011, 21:32:31 ---Netko je dobro napisao, za vikend majstore je alat iz lidla i slični sasvim dovoljni i mogu potrajati vječno uz pravilno korištenje. Stari mi je mehaničar pa svejedno opet ima i hobi alata i svega se nađe. Nema smisla kupovat skupe alate koje ćete koristiti par puta godišnje.
Iako ima dio ekipe koja je uvjerena da se profi alat nemože sjebat, stvar je da nema tog profi i hobi alata kojeg konj nemože pokidati.
Zategnutih 100 šarafa nije ništa, ključ se još nije ni razradio kako treba bez obzira što je iz lidla. Ključ može trajat vječno, bitno samo da se pero u njemu ne preoptereti s nekim egzibicijama i zatezanjima i otpuštanjima šarafa koji su stegnuti preko skale.
Kad smo već kod lidla, ja sam prije 10dana kupio malo vezica :) 1000kom za 60kn
--- Kraj citata ---
Kad smo već kod moment ključa, bitno je također poslje stezanja uvjek vratiti oprugu u početno stanje, znači ne ostavljati ključ pod silom, jer nakon nekog vremena opruga olabavi i onda više nemaš točne izmjere!
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 08 Svibanj, 2011, 23:03:14 ---Kad smo već kod moment ključa, bitno je također poslje stezanja uvjek vratiti oprugu u početno stanje, znači ne ostavljati ključ pod silom, jer nakon nekog vremena opruga olabavi i onda više nemaš točne izmjere!
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Za one koji to ne znaju postoji i uputstvo koje se dobije sa kljucem
Pupo:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-0EB9E688-80A0802C/lidl_hr/hs.xsl/index_20136.htm
Nije baš moto oprema, al je šatorčić :)
3alfa3:
--- Citat: Pupo - 17 Svibanj, 2011, 12:53:28 ---http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-0EB9E688-80A0802C/lidl_hr/hs.xsl/index_20136.htm
Nije baš moto oprema, al je šatorčić :)
--- Kraj citata ---
...koji je po iskustvu onih koji su ga kupili katastrofa...
Navodno u Kauflandu i slicnim centrima postoji nemjerljivo bolji za nekih 200-250 kuna. Je skuplji, ali je i puno kvalitetniji i veci.
A ovakvih ko u Lidlu ima i za manje novaca...
Pupo:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Svibanj, 2011, 13:15:56 ---
...koji je po iskustvu onih koji su ga kupili katastrofa...
Navodno u Kauflandu i slicnim centrima postoji nemjerljivo bolji za nekih 200-250 kuna. Je skuplji, ali je i puno kvalitetniji i veci.
A ovakvih ko u Lidlu ima i za manje novaca...
--- Kraj citata ---
:) Nebih znao procjeniti kvalitetu ovog, al da ima boljih sigurno ima. Znao sam par puta naletiti na ogromna sniženja šatora u TurboSportu (Magmi) pa je bilo 3-4 osobnih šatora za 300-400kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju