Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
formoz:
--- Citat: pajo - 07 Ožujak, 2011, 18:12:05 ---ako neko želi mijenjat rukavice veličina L dvaput nošene,za manje S ili M
kupljene zabunom :sad1:
--- Kraj citata ---
pa kolike su ti ruke :toothy9:
Energy-Bj:
Hmmm ja odo danas vidjet za bubrežnjak pa ako ću imat sreće možda ga i nađem ;D
danc00:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 07 Ožujak, 2011, 17:54:35 ---Baš sam se jučer provozao sa novom kacigom i nisam baš zadovoljan, bura ubi sa svake strane :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
MOMCI!
Ajde pomoć, svi ste redom pričali kak je kaciga oke, pa sam naručil telefonski jednu L i M. Danas me zvala žena iz lidla i kaže stigla kaciga....
E sad več je prošlo dosta vremena od akcije pa ste je valjda i sprobali.
Mene zanima jel puše po očima i i ispod brade u nos? Videl sam da ima onaj mali štitnik vjetra kod brade ali ne znam kak to zbilja funkcionira. Pitam zato jer kacigu koja mi pušta na sve strane i puše po očima i u nos imam doma i po ljeti je ok, ali čim je hladnije 0 bodova.
Pa makar koštala i 300kn neću bacat pare...znači zanima me samo jel pušta vjetar unutra, hvala!!
Kamba:
...pušta malo vjetar unutra,ne jako,jer je plitka(ili ja imam duguljastu glavu :toothy11:)...za bradu mi je hladno jer mi brada prelazi preko tog malog kao štitnika...
..možda tebi neće....al kaciga je po svemu ostalom odlična....
Go-Go RUNNER:
Evo i danas sam se vozaao, kaciga je oke ali vjetar puše u bradu, jer ono okolo je potpuno prazno oko brade, neznam je li u ostalih kaciga tako? :dontknow: ali danas sam nabavio i kapu ispod kacige (podkapu kako li već) i kad stavim kacigu onda je super ;D i jako puno se magli vizir po hladnom, uvijek ga moram držat otvorenim 1.cm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju