Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (499/512) > >>

SCANIA R500:

--- Citat: PchelaUbica - 27 Siječanj, 2022, 18:59:26 ---Odlicno onda , nisam pogrijesio.  :icon_thumright:

Sta kazete na izmjenu ulja u autu jel radi tko tako? Vidim po ytu da je aktualno

--- Kraj citata ---
dobra je za izmjenu ulja.... Samo ovo crijevo sta ide u karter je premekano i ulje ga dodatno smekša i ne osjetis kada je doslo do dna kartera.... Ja nadostukao sa tvrdim crijevom sa kamionske instalacije od zraka.... Plastično i radi super....

v3kac:

--- Citat: Corector - 27 Siječanj, 2022, 19:24:28 ---
--- Citat: PchelaUbica - 27 Siječanj, 2022, 18:59:26 ---Odlicno onda , nisam pogrijesio.  :icon_thumright:

Sta kazete na izmjenu ulja u autu jel radi tko tako? Vidim po ytu da je aktualno

--- Kraj citata ---

Radje ispusti nek se ocijedi sta se treba ocijedit. Ovi neki danasnji fuseri se toliko ubrzali s tim, da ti uredno ostave nesto ulja u karteru jer iznad 20sec rada ni slucajeno da bi presli.

--- Kraj citata ---

ta pumpa iz lilda nije nikako za ulje, možda ono jako rijetko zeru gušče od nafte, kako znam jel sam probao iz bačve ispumpati ulje za getribe i gecrk u milisekundi ....

challenbeen:

--- Citat: v3kac - 05 Veljača, 2022, 11:18:42 ---
--- Citat: Corector - 27 Siječanj, 2022, 19:24:28 ---

--- Kraj citata ---

Radje ispusti nek se ocijedi sta se treba ocijedit. Ovi neki danasnji fuseri se toliko ubrzali s tim, da ti uredno ostave nesto ulja u karteru jer iznad 20sec rada ni slucajeno da bi presli.

--- Kraj citata ---

ta pumpa iz lilda nije nikako za ulje, možda ono jako rijetko zeru gušče od nafte, kako znam jel sam probao iz bačve ispumpati ulje za getribe i gecrk u milisekundi ....

--- Kraj citata ---

KEEWAY:
imam ovu pumpu vec 2 godine, koristim za sve i svasta - ulje benzin naftu vodu....
bila mi je jednom stala nakon rada od cca sat vremena, ali sve sto se desilo je to da je pregorio osigurac u samoj pumpi, otvorio, zamjenio i gas dalje

rs50e9:
npr

kupio sam ju prije cca 4,5godine samo za mijenjanje ulje u peti vanbrodskih motora.
jako je slaba, mozda zbog gustog ulja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju