Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
KEEWAY:
--- Citat: zvonkec92 - 29 Rujan, 2021, 22:47:14 ---Ja uzo neki dan ovu stvar na bitove
Uzo adapter za gedore na 1/2" i skida variomat ko od šale a bogami ga i zateze, za tak neke manje sarafe tipa radilica na 50cc i svi ostali sarafi po masini bolji mi je cak od onog kaje bas namjenjen za kotace, ono je živina neprikladan i tezak za npr deklo skidat
--- Kraj citata ---
ja ovaj koristim vec 2-3 godine, radi odlicno, takodjer imam nastavke za sve velicine gedora i za variomat i kvacilo zakon stvar, a na autu kad mijenjam gume, odpustim s kljucem i onda s ovim do kraja skinem i kasnije s kilo kljucem dotegnem
Corector:
Zblesiralo se pomicno mjerilo, baca lude brojke. Cak se nije uspio ni pohabati. Na drugom je proklizao navoj u pocetku za stopiranje koji je meksi od sira.
Opet me je Lidl izradio, sreca pa nisam priskrbio hrpu tih njihovih sranja, ali sve mi je do sada uredno crklo kroz godinu dvije.
balki:
I meni tak proklizao navoj na Unior subleru odma prvi dan. A kupio ga bas kao brend name i "hardened" da budem miran. Prepakirano kinesko djubre.
Corector:
Je, ali i dalje mozes mjeriti s njim i mnogi se tako dugo sluze, a ovog mogu baciti direktno u smece.
zvonkec92:
--- Citat: Corector - 06 Listopad, 2021, 15:22:35 ---Zblesiralo se pomicno mjerilo, baca lude brojke. Cak se nije uspio ni pohabati. Na drugom je proklizao navoj u pocetku za stopiranje koji je meksi od sira.
Opet me je Lidl izradio, sreca pa nisam priskrbio hrpu tih njihovih sranja, ali sve mi je do sada uredno crklo kroz godinu dvije.
--- Kraj citata ---
Bit ce da ga zestoko iskoristavas kao i purejeta, kod mene sve od lidla traje godinama i nikad nista nisam reklamirao nit mi je crklo, da pokucam u drvo alat im je vrhunski i sve moje radnje odradi ocekivano i bez problema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju