Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
Bakonja fra Brne:
--- Citat: PchelaUbica - 29 Rujan, 2021, 08:41:13 ---Bakonja mozda si se zeznuo pa govoris za aku udarni.
Ja imam iz kauflanda onaj jos jeftiniji isto na kabal kao sto je ovaj u lidlu. I sila odvrtanja je manja od 400 i taj cuda odvrce
--- Kraj citata ---
Nažalost nisam. Pogledat ću kad budem u garaži deklaraciju, ali znam da je na struju i da nema snagu odvrnuti kotač. Prije motam ključem, a tek onda s tim pištoljem. Pa se postavlja pitanje koji će mi kuki takav pištolj. Ali provjerit ću još jednom njegove performanse koje su deklarirane.
PchelaUbica:
Uff onda si pobro defektan proizvod. Jer s ovima bas treba pazit pri stezanju naprimjer na starijem skuteru. A otpustanje je duplo jace. Ja sam se bas zacudio kakve sarafe skidaju
Bakonja fra Brne:
Ako i ne valja mislim da je još pod garancijom. Snga je definitivno preslaba. Barem kod ovog mog primjerka
zvonkec92:
Ja uzo neki dan ovu stvar na bitove
Uzo adapter za gedore na 1/2" i skida variomat ko od šale a bogami ga i zateze, za tak neke manje sarafe tipa radilica na 50cc i svi ostali sarafi po masini bolji mi je cak od onog kaje bas namjenjen za kotace, ono je živina neprikladan i tezak za npr deklo skidat
PchelaUbica:
Evo uzeo i ja. S ovim bas treba pazit na skuteru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju