Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
Infernus:
--- Citat: ivano_007 - 20 Lipanj, 2020, 17:09:12 ---
Šta su 3 glave? 300kn si platio kompresor?
EDIT: vidio sad poruke ;D
Jel ima ko ovaj klio ključ iz Kauflanda? 150kn. Jel se isplati? U kojem rasponu steže?
--- Kraj citata ---
Ne znam ako ti još uvijek pomaže informacija kad je prošlo skoro mjesec dana al imam ja taj kilo ključ već par godina i za sad je ok, stežem kotače i takve stvari s njim, skladištim ga u skroz odpuštenom položaju. Ne znam kolko je točan, to je zapravo najbitnije, a nemam kak testirat, ali ak niš drugo bar sve šarafe na kotaču stegnem jednako, i to je nešto :toothy11:
ivano_007:
Evo sljedeći tjedan ima hrpa novog skupog alata ;D
Draže su mi nekako stariji modeli, npr. ova mišalica za ljepilo, žbuku... prije bila 300kn i čekam je ohoho, sad kao izašao novi model i 600kn. Isto tako ova stolna bušilica koju pikiram već dugo vremena, odjednom došao neki novi model koji mi izgleda kao igračka nekakva. Jel kupio ko ovaj novi model stolne bušilice?
Evo i u subotu oštrač svrdala, 130kn, to mi se čini kao dobra kupovina :frajer:
challenbeen:
--- Citat: ivano_007 - 03 Rujan, 2020, 20:40:17 ---Evo sljedeći tjedan ima hrpa novog skupog alata ;D
Draže su mi nekako stariji modeli, npr. ova mišalica za ljepilo, žbuku... prije bila 300kn i čekam je ohoho, sad kao izašao novi model i 600kn. Isto tako ova stolna bušilica koju pikiram već dugo vremena, odjednom došao neki novi model koji mi izgleda kao igračka nekakva. Jel kupio ko ovaj novi model stolne bušilice?
Evo i u subotu oštrač svrdala, 130kn, to mi se čini kao dobra kupovina :frajer:
--- Kraj citata ---
ovo je trostruko bolja mješalica nego ona od 250 kn što je prije bila...
inače da drugi ne tražu: https://www.lidl.hr/hr/c/majstorska-usteda/c2584/w2
ivano_007:
1 brzina il 2 brzine? Ona prije je imala kao neki soft start...
Edit: Izgleda 2 brzine. Ne izgleda loše...
challenbeen:
--- Citat: ivano_007 - 03 Rujan, 2020, 21:59:55 ---1 brzina il 2 brzine? Ona prije je imala kao neki soft start...
Edit: Izgleda 2 brzine. Ne izgleda loše...
--- Kraj citata ---
ma kupio sam u lokalnom (lorenco) dućanu neku za 500 kn prije 2 mjeseca, hitno je trebala pa jbg sad... sad nema smisla kupovat iako se ova baš čini vrh.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju