Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (447/512) > >>

dado_mhr:

--- Citat: luka.ck - 10 Travanj, 2020, 16:18:39 ---Ima tko kakva iskustva sa visokotlacnim peracem iz lidla?
Vidim da je sljedeci tjedan u ponudi za 700kn. Na njemackoj stranici lidla, nasao sam podatak da navedeni ima aluminijsku pumpu, sto mislim da bi trebalo biti bolje od plasticne...

--- Kraj citata ---

u De dobijes za 99eura jos bolji model 170 jaci je nego ovaj u nas, bas sam gledao. Baci oko!!

Lezz22:
bio je i taj 170 kod nas msm da je kostao 100kn vise i ja sam ga uzeo i odlican je za sad, za oprat auto i motor sasvim super, al je 1000w jaci i radni pritisak mu je 115bara

edit: jaci za 600w

luka.ck:
Ovaj 170 je kostao 1000kn. U Sloveniji ovaj slabiji 135 kosta 69 eura, a kod nas 700kn. :angry7:

Mislim da cu uzeti ovaj slabiji koji ce udovoljavati mojim potrebama. Pitanje da li ce dobiti ovaj jaci i kada.

dado_mhr:

--- Citat: luka.ck - 15 Travanj, 2020, 13:58:08 ---Ovaj 170 je kostao 1000kn. U Sloveniji ovaj slabiji 135 kosta 69 eura, a kod nas 700kn. :angry7:

Mislim da cu uzeti ovaj slabiji koji ce udovoljavati mojim potrebama. Pitanje da li ce dobiti ovaj jaci i kada.

--- Kraj citata ---

ja sam mislio uzet karcher k4 ili 5 oni daju 2 godine grancije, skoro je 3 put skuplji. Citao sam o ovim parkside, niko se ne zali. tako da cu uzet ovaj 170 iz de na adresu od rodbine. Meni treba za auto, motor i vrt (imam ploče neke kamene pa su prljave, mislim da ima onaj nastavak bas za to naruciti)

Corector:
Crko mi Parkside hidropak. Izdrzao je nepunih mjesec dana. U pocetku sam bio odusevljen izuzetno tihim radom, unatoc hrpi plastike, ali otpocetka mu je bio probusen potisni balon i ja paćenik kakav jesam, odlučio sam nosoti križ da svakih 5 dana nadoknadjujem izgubljeni pritisak. Ali neki dan je skroz crkao.
S druge strane, reparirao sam Metaba, kojem je vrisnuo semering, pa je voda smocila lezaj... Reparirao ga s oem dijelovima za 60kn, i uzei 2 nova Koyo Japanca za 40kn. Eno ga radi bolje i tise nego novi, mislim da mu je ovo peta godina rada. Sada sam extremno sretan čovjek jer ne moram.svakih 5 dana oumpati spremnik, nego svakih mjesec i vise dana...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju