Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
luna500rr:
--- Citat: ivano_007 - 26 Ožujak, 2020, 19:21:35 ---Jel iko od vas naletia na ova strujna klišta? U mene razgrabljena... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ja sam uzeo jedna, oke su...ali naravno ne mjere DC struju, ja sam debil i nisam isao za tim...AC ne vjerujam da cu ikad išta i mjerit jer ni ne mjere ispod 6A :angry7:
Da sam stao na loptu i promislio dvi sekunde a ne ko debil kupio na prvu, radije bi dao još malo love i uzeo ovo:
https://www.chipoteka.hr/artikl/49053/instrument-strujna-klijesta-ut-203-400a-acdc-6022020300
Imas ih na ebayu/aliexpressu po 40$, ima i model do 600A sto mjeri...ima hall effect senzor i može mjeriti DC struju dovoljno dobro. To bi mi i treba jer na el vozilima imam 20-50A struje vječito, na autu kad oćeš vidit radi li alternator i slično...
JogFromYamaha:
--- Citat: ---Jel iko od vas naletia na ova strujna klišta? U mene razgrabljena... :dontknow:
Kakva su ova 5w i 10w-40 w5 ulja za auto? Mislim uzet pa livat to u auta. Auta su stara 15-20 godina.
Nebi tribala bit ništa lošija od onih Quartzovih ulja iz Kauflanda?
--- Kraj citata ---
Idi u trgovinu i uzmi bilo koje najjeftinije brand name ulje koje zadovoljava specifikacije. Kolegi se na starom Audiju ubrzo nakon servisa pocela turbina cuti. Uzmi rade Total jeftino ali znas da provjereno dobro radi.
balki:
Luna pa u lidl mozes vratit i mjenjat za nesto il uzet pare nazad;-)
ivano_007:
--- Citat: luna500rr - 29 Ožujak, 2020, 11:50:14 ---
Ja sam uzeo jedna, oke su...ali naravno ne mjere DC struju, ja sam debil i nisam isao za tim...AC ne vjerujam da cu ikad išta i mjerit jer ni ne mjere ispod 6A :angry7:
--- Kraj citata ---
Meni je to odma bilo sumnjivo, klišta 130kn, a ista takva u drugim dućanima se prodaju po 300-400kn :icon_scratch:. Gledam sliku, na slici na klištima samo AC struja, a u opisu "mjeri AC i DC struju" :nono: očito su dali krivi opis...
Onda mi nije ža šta ih nisam kupia. I meni bi uglavnom služili za mjerit struju po autu. AC struju ne znam dal bi ikad u životu mjeria.
Corector:
Vidio sam u Lidlu te ispitivace i testere, gledam dal mi nesto treba, i metodom "hocu necu bez tebe cu" odem doma (ali i ostanem).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju