Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
gokiSP:
125 trenutno cca 500 kn. Oko 900 kn dode 125 sjs model sa regulacijom okretaja.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
BP:
Cijeli život koristim 115 i nedavno sam uzeo jednu 125 sa regulacijom okretaja. Malo dođe nezgodna kad se puno radi sa njom jer je ipak teža od 115, pa otpadaju ruke. U globalu sa 115 vise ni ne radimo osim kad ju treba pol dana imati u rukama.
Apsolutna preporuka za 125, bolja kontrola, bolje brušenje, veći izbor šajbi... Naštelat okretaje po tipu šajbe i dela show posel. Neces fulat ako odeš na 125.
I za Makitu treba baš rovarit po raznim web shopovima. Što po kat. broju, što po nazivu. Da se naći tako dobrih cijena da nemres vjerovati. Nedavno uzeo stemericu, u Tenig 6500kn, alati Milić 6100, ja ju uzeo za 2500 (tia mobiteli). Probe Osijek isto ima jako dobrih cijena na neke Makite... Rovari, nađe se. :)
gokiSP:
Inace razlika izmedu makite 115 i 125 je samo u zastiti oko sajbe. Tezina i sama brusilica su iste. Razlika u tezini je iskljucivo szo je ova sa regulacijom sjs model koji je nesto veci i tezi.
skoda90:
--- Citat: gokiSP - 23 Ožujak, 2020, 21:44:20 ---125 trenutno cca 500 kn. Oko 900 kn dode 125 sjs model sa regulacijom okretaja.
--- Kraj citata ---
Da upravu si,ja sam mislio da se prica o aku fleksi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
BP:
--- Citat: gokiSP - 24 Ožujak, 2020, 14:29:35 ---Inace razlika izmedu makite 115 i 125 je samo u zastiti oko sajbe. Tezina i sama brusilica su iste. Razlika u tezini je iskljucivo szo je ova sa regulacijom sjs model koji je nesto veci i tezi.
--- Kraj citata ---
Nisam znao da su iste, pa sam išao malo škicnut na web shop. U pravu si. :)
Ova moja je 1400w, pa od tuda i ta veličina i težina. Previdio sam to kad sam pisao post. Pravi stroj uglavnom, ja sam prezadovoljan.
Poslano sa mog S61 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju