Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (38/512) > >>

Doomsday:
Šta se naočala tiče, izgleda da je nabitniji kut otvora, tj. kakav je otvor na kacigi... A to se neće vrimenom prominit... :zubo:

I da, i meni se čini da Nolan ima među najpogodnijim otvorima za stavljanje naočala...  :icon_thumright:

te-te-ac:
kacigu bez DD kopče nekupujem.. imao sam pozitivno iskustvo tak da.. DD kopča jako puno znaci.. :laughing7:

a sto se tiče lidla .. kupio mi tatko bubreznjak i dofurao mi jaknu kožnjakušu da vidim.. probao.. neudobna.. kragna nekakva cudna i rukavi preuski al su zato pre dugački rukavi, nesviđa mi se.. sutra ide vratit  :toothy12: al materijal kože i nije tako loš.. fin, mekan.. kom se svida za 1000kn imat kožnu jaknu to je oke..

bubreznjak sam si ostavio.. za 50kn nek bude kod mene.. nekom ce trebat.. ja furam svoju polu kornjaču

kacige i ostalu opremu nisam ni vidio..

Doomsday:
Uski i dugi rukavi za moto jaketu s prednost... Uski tako da se štitnici kod pada ne mogu pomaknit sa mista di tribaju bit, a dugi rukavi jer kad se ruke na motoru saviju kod držanja volana, i dalje pokriva dovoljan dio zgloba ruke...  :frajer:

Naravno, ako su preuski i predugi u smislu da se ne mogu normalno nosit, onda bolje ipak ne...  :laughing7:

Za kragnu neznam, nisan je uživo vidija... :zubo:

te-te-ac:
rukavi su toliko dugi da mi stitnici od lakta na podlaktici.. a usko te tak da kad savijem ruku (ko čok pred slikanje u teretana podforumu) dobivas dojam da je jos malo da bi ti stala cirkulacija..

a sto se stitnika tice ... bolje je bez njih jer oni samo žuljaju i nestoje na mjestima di bi trebali..

osjetis sta je udobno a sta ne..  :happy8:

Doomsday:
Ma sve 5, nisan baš na tebe mislija, niti samo tebi govorija... :zubo:

Ljudi često ne kontaju da moto jaketa mora bit malo drugačija od običnih, malo uža i uz tijelo, malo dužih rukava... Ali, definitivno si u pravu, ako štitnici ne sjedaju na pravo misto, ako nije udobno gibat ruke, onda nije dobro...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju