Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (32/512) > >>

3alfa3:

--- Citat: Miroslav Kamba - 25 Veljača, 2011, 13:28:19 ---Ahahahah,dobra! Uzeo sam i sebi,znači oboje smo na milost i ne milost anđela!

--- Kraj citata ---

E tu si se zaj#bo  ;D

Ma gle, ta kaciga ce ti u 99% slucajeva odradit isti posao (i isto kvalitetno) ko i neka skuplja.
Jedino ak stvarno grdo zviznes...

Ionako te kaciga najvise cuva (kao i ostala oprema) od guljenja koze. Onaj inicijalni udarac na pod ce najvjerojatnije odradit  bez problema.

a sad, ako lupis u neku prepreku, e onda nije dobro ni u najskupljoj kacigi iako imas vece sanse

Kamba:
...stvarno da ti budem iskren,ne kužim se u kacige previše.......probao sam ju malo udrat da vidim jel zvoni i take šeme.....uzeo sam ju jer košta koliko košta i jer mi se prvenstveno sviđa po dizajnu....meni je najbitnije samo da mi ne piri unutra jer imam malih sranja sa očima zbog vjetra i sunca(a imaju one naočale protiv sunca unutri,pa sam i to riješio).....curi sam uzeo istu iz sličnih razloga i zato da oboje imamo iste kacige na motoru.... :icon_thumright:

sax:
sta nitko nece markicu na kacigi pokazat? ???

Kamba:

--- Citat: sax - 25 Veljača, 2011, 13:50:13 ---sta nitko nece markicu na kacigi pokazat? ???

--- Kraj citata ---

..dok ti pokažu markicu,prođe akcija..... :toothy12: :toothy12:

sax:
ma lako za akciju
ocito markice nema

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju