Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 25 Veljača, 2011, 11:24:26 ---Nisam ni ja niš rekel protiv kacige iz lidla :icon_thumright: Pa 299kn za kacigu je badava ak je hića ! Ali zato ti ljudi i tak vele, jer za 300kn oni NE mogu prigovorit kvaliteti, jer se nema kaj prigovorit pošto dođe kolko dođe. Jer ni očekivanja nisu velika, a da ih pitaš jel bi oni to kupili :dontknow: Za skuter i grad dušu dala. Za veću brzinu i otvorenu cestu :dontknow:
--- Kraj citata ---
A cuj, ima kaciga i ispod 100 kuna. Al za nju niko nece rec da vrijedi te pare jer je jednostavno prelosa i sluzi samo za ne platit kaznu. Ak s njom zveknes, mozes ocekivat da pukne i unakazi ti facu svojim krhotinama
3alfa3:
--- Citat: Hrvoje_40 - 25 Veljača, 2011, 11:27:44 ---piše ti u mom profilu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A kad ja to ne gledam ;D
Uglavnom, nebi nikad dao 2000kn za IXS kacigu kad bi trazio nesto u tom cjenovnom rangu. Al to je moje osobno misljenje.
danc00:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Veljača, 2011, 11:28:30 ---A cuj, ima kaciga i ispod 100 kuna. Al za nju niko nece rec da vrijedi te pare jer je jednostavno prelosa i sluzi samo za ne platit kaznu. Ak s njom zveknes, mozes ocekivat da pukne i unakazi ti facu svojim krhotinama
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
:laughing7: :laughing7: pa to joj i piše u uputstvima, UPOZORENJE "ne padat sa kacigom jer puca i krhotine upadaju u lice"
ivanm:
doslovce... a vizir je tak loš da te glava boli nakon pola sata, ko da ima dioptriju :drunken_smilie:
danc00:
--- Citat: ivanm - 25 Veljača, 2011, 11:32:46 ---doslovce... a vizir je tak loš da te glava boli nakon pola sata, ko da ima dioptriju :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Kad je to kaciga za penziće sa +30 dioptrijom :laughing7: :laughing7: pa da ne trebaju svoje pepeljarke nosit :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju