Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (197/232) > >>

Ivan_drifter:
evo mene opet, od kad sam kupio skut napravljeno je 10 000km, nesto malo , ubiti od kad ga vozim jer je stajo dugo

znaci 2mj  10 000km,

i doslo je do sranja, lageri su mi prozujali na najaceee,

sad sam i dalje osuden ga vozit i cekam onaj produzeni vikend 4 dana da to slozim i do tad mislim kupit lagere semeringe novi klip karike, promjenit ulje u getribi, diftunge i novi antifriz odmah,
stavljene su jucer nove rolice i novi kuplung od piaggia kupljen od clana ivek_sr za 100kn , odmah sam gore puknuo zute mallosi federcice, jer su mi bjeli pucali svakih 5tkm jedan,
i spalili kuplung koji sam ovim putem zamjenio,

remen mallosi x special koji sam kupio se za 5tkm s rupama na deklu onih 6 samo ,potrosio svega 0.5mm, stime da se prjenos i pregrijava tokom tih km,

zao mi je sto nisam stigo u viroviticu jer bi se prijavio na 50 klasu:)) da malo francuza pobacamo po stazi:))

zemo323:
pa sta ti radis sa tim skuterom da gazis tolike kilometre??
I daj javi kada ce blatobran!

Ivan_drifter:
evo mene,

desavalo se sve i svasta pa nisam puno ni stigao pisat jer sam radio i visio u garazi,

znaci kako sam i rekao prozujali su lageri,
i sve ja to vozikam jer nestignem ih prmjenit reko neka ceka ovih 4 dana kad sam doma medutim k**ra* prije 3 dana, ja ga upalim a on se momentalno ugasi na leru i tu je bio kraj reko lageri prejako cvikaju otic ce termogrupa u k**ra* i nis uzo prislilni godisnji neplaceni da to napravim,

slozio sam to termogrupa je ko nova nasrecu al sam preventive i losih karika promjenio karike i klip,

sad  se vozikam dalje,

e sad posto znam da volite slikice a nisam slikao kad sam rastavljo jer nisam imo volje a ni zivaca slikat onda sam vam pripremio nesto novo,

KUPIO SAM I STAVIO STR8 BLATOBRAN PREDNJI,
STAVIO GA U FILER JER NIJE TO BILO TO, I POFARBO U MAT CRNU BOJU MOTORA,

SLIKE KASNIJE JER SLIKOMAT JEDE NEZRELE VOCKE

Ivan_drifter:
evo slikica,

i da radi se jos nesto al otom potom, sutra jos slikica,

zasad ovo,

Aprilia97:
Strava jbte  :o

Stvarno imaš živaca  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka