Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (194/232) > >>

Brnelic:

--- Citat: Ivan_drifter - 23 Svibanj, 2012, 14:10:39 ---prejucer sam se malo vozio,
slozio struju od sf2 2006g na namotaje od piaggio,
i sad slozim ja to i vrag mi neda mira i idem se provozat napravio sam oko 15km max i pukne mi lose zavareni spuh od prije, i nista dokotrljam se doma i skuzim jos veci problem, selen blokovi su se ispigali njihove seriske "kucice",
sad si zamislim da je jedan puko i da mi masina opadne na 120 kolko sam ga stisnuo jednom,

tako da sad sigurno vracam "neer-ov" sistem fixnog nosaca,
i to je to
slike normalno kasnije

--- Kraj citata ---

Krama   :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Ivan_drifter:

--- Citat: mhr-team - 23 Svibanj, 2012, 14:51:34 ---auuuuu... gadno brajo...
napravi si nosač kao u mene i miran si... ide preko serijskog selena, + imaš još 2 kao dodatna selena tj. gume sa strane i nema ni vibracija ni ničega, mašina stoji normalno, ne podignuto kao kad produžiš serijski nosač...  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ma slozit cu nazat neroov nosac imo sam njegov nosac al sam dao dodat selene koji nisu prosli test,
a za to dal ce masina bit uzdignuta ili ne me bas zaboli k**ra*,
bitno mi je da je ravno i da osovinski razmak nije duzi,

--- Citat: Brnelic - 23 Svibanj, 2012, 22:34:47 ---Krama   :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
znam , ja sam uvijek tvrdi da je piaggio shit,

volim vas sve,
dns navarim spuh i sad pukne na drugom mijestu,
s 110 preskocim malo na jednom hupseru i samo promjeni zvuk i onda idem gledat sta je i skuzim da mi selen u jednom dijelu kad motor poskoci naspana spuh,
lose obraden nosac, bog mater i nosac

mhr-team:

--- Citat: Ivan_drifter - 23 Svibanj, 2012, 23:08:06 ---ma slozit cu nazat neroov nosac imo sam njegov nosac al sam dao dodat selene koji nisu prosli test,
a za to dal ce masina bit uzdignuta ili ne me bas zaboli k**ra*,
bitno mi je da je ravno i da osovinski razmak nije duzi,

--- Kraj citata ---

pa sa tim ravnim nosačem je upravo duži međuosovinski i to vjerujem dobrih 5+ centimetara...
jer da nije, onda bi mašina išla na šaraf od serijskog nosača...

Ivan_drifter:
evo obavijesti, crni dns registriran, unesen u policiji na moje ime, sad sam si baja:)
nego da nebude to sve malo sam provjerio stanje karba i svijecice, sve ok,
slika svijecice,

i da ako nekog interesira sf2 172 moj ima u projektima u ovoj temi vise necu obavjestavat o njemu,
ova tema ce bit za blekya,

evo link za 172
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,69874.0.html

ivanm:
boja svječice je odlična..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju