Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (173/232) > >>

perko_sr50:

--- Citat: Ivan_drifter - 05 Veljača, 2012, 19:33:57 ---evo updejt pak trosim tesko zaradene pare!

kupio sam dns si stari tip seriskog spuha za 200kn!, killer jos jedan od nekog kovneta od skutera kaj inace dode iza prednjeg kotaca di ce i meni!,
i dobio gratis jedan dio od filtera zraka!,

stavio dns spuh i sutra odem kupit seriske rolice!,
ili od ivanM ako ima one kaj mi je nudio nove!,
jer mi je bilo zao zxa unistit! a i po ovom vremenu se i onak nevozim vise od 60!,

--- Kraj citata ---
mogo bi mi barem + stavit u trgovinu ipak sam ti ja glavni distibuder za dijelove.. Heheheh i di ces nac povoljnije nego kod mene, i na rate bez kamata hahah  :toothy9:

Ivan_drifter:
ma ti si cigan!, svu pivu mi popis i onda os i plus!, joj joj!,

prijatelju 20 se blizi i bit ce tolko pive da ju nes moc popit!,

Ivan_drifter:
jucer je bio prvi rodendan mojoj temi!,

:occasion13: :occasion13: :occasion13: :cugaa: :cugaa: :zivili: :zivili: :bacva: :bacva: :bacva: :joks: :joks: :occasion1: :occasion1: :occasion1: :occasion14: :occasion14:

Ivan_drifter:
evo dns doma malo dosada bila reko idem na crnog stavit plastike koje imam da nevucem ih po podu!, da se neuniste!,
evo 2 slikice

ivan_speedy:
Prvo zelim ti cestitati na 1.godini postojanja tvoje teme!!! ;D :icon_thumright:

Aj bar si na rodendan teme stavio slike,meni je iskreno taj crni ljepsi od narancastog,bar na slikama,ovaj put su slike cak i ok,nisu po mraku :icon_thumright:

Sta je sljedece u planu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju