Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_drifter:
--- Citat: ivek_sr - 04 Veljača, 2012, 01:42:51 ---veli mi buraz da si jučer bio kod mene... ti si kralj... jel furaš ti krunicu u kadi od narandžastog zmaja ili neku sliku djevice marije?
--- Kraj citata ---
neki driftaju s swiftom 4x4 na vodik neki sa skuterom :toothy3: :toothy3: kaj ste papci bilo je samo minus 12 :) vruce u picku materinu!!
--- Citat: Aprilia97 - 04 Veljača, 2012, 01:49:12 ---ljep skuter...koja će boja sad bit s drugim plastikama? :notworthy:
orangina withe
--- Citat: ivan_speedy - 03 Veljača, 2012, 23:37:35 ---Ivek popravljas mi se, postat ces ko bero ako ne i gori od njega ima da skuter bude cisi nego apoteka....
A koje si plastike uzo od onog frajera ako se smije znat ??? ::)
--- Kraj citata ---
ne od decka s foruma!, za koji dan se idem s onim likom nac!
--- Kraj citata ---
ivek_sr:
ajde prestalo je padat a napravio sam polugeneralku na sr-u trebam razradu idemo đir :)
JogFromYamaha:
nema frke dodi do mene na pivu tocno ti se razradi
Ivan_drifter:
--- Citat: ivek_sr - 05 Veljača, 2012, 17:42:02 ---ajde prestalo je padat a napravio sam polugeneralku na sr-u trebam razradu idemo đir :)
--- Kraj citata ---
moze sutra nema problema!,
ja idem radit a ti me prati!, hiihi!,
al cet i petak su mi bili kobni onaj snjeg me ubio! koljena mi sviraju! jbm ti poso!
Ivan_drifter:
evo updejt pak trosim tesko zaradene pare!
kupio sam dns si stari tip seriskog spuha za 200kn!, killer jos jedan od nekog kovneta od skutera kaj inace dode iza prednjeg kotaca di ce i meni!,
i dobio gratis jedan dio od filtera zraka!,
stavio dns spuh i sutra odem kupit seriske rolice!,
ili od ivanM ako ima one kaj mi je nudio nove!,
jer mi je bilo zao zxa unistit! a i po ovom vremenu se i onak nevozim vise od 60!,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju