Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_drifter:
ja kupujem STALNOOO vise nezanam di cu s dijelovima! samo nemam vremena da si plastike posarafim koje su iskocile jer su zakon zg ceste!!,
a kamoli za tuning!,
kupuje se kazem stalno evo sad su 4 plastike nove narucene!, za vilicu od vive u pregovorima!,za pjeskarenje sam vec dugo u pregovorima!,
stalno nesto!,
za sklopit masinu mi fali neke sitnice od karba,gljivu,svijcicu,remen,karike,diftunzi!,i pomogucnosti drugo kvacilo za koje sam takoder u planu i pregovoru al ne tako hitnoM!, kako sam i reko do PROLJECA CE BIT SKLOPLJEN I U POGONU!,
ivan_speedy:
--- Citat: Ivan_drifter - 30 Siječanj, 2012, 21:41:31 ---ja kupujem STALNOOO vise nezanam di cu s dijelovima! samo nemam vremena da si plastike posarafim koje su iskocile jer su zakon zg ceste!!,
a kamoli za tuning!,
kupuje se kazem stalno evo sad su 4 plastike nove narucene!, za vilicu od vive u pregovorima!,za pjeskarenje sam vec dugo u pregovorima!,
stalno nesto!,
za sklopit masinu mi fali neke sitnice od karba,gljivu,svijcicu,remen,karike,diftunzi!,i pomogucnosti drugo kvacilo za koje sam takoder u planu i pregovoru al ne tako hitnoM!, kako sam i reko do PROLJECA CE BIT SKLOPLJEN I U POGONU!,
--- Kraj citata ---
Aj neka drago mi je zbog tebe :icon_thumright:
B.E.R.O.:
Ramulicu ako nista imas dobre gume na skuteru!!!
Za zimu i kisu dusu dale.
Skuter je GROB,ali nista cudno po kakvom se vremenu vozi jos je i dobar!!!!
:icon_thumright: ;D
Samo polako sastavit ces to,prije nego Anto i jos par na forumu...
:icon_thumright:
ivan_speedy:
--- Citat: B.E.R.O. - 30 Siječanj, 2012, 21:53:29 ---Ramulicu ako nista imas dobre gume na skuteru!!!
--- Kraj citata ---
I to je vec pohvalno :icon_thumright:
Ivan_drifter:
--- Citat: B.E.R.O. - 30 Siječanj, 2012, 21:53:29 ---Ramulicu ako nista imas dobre gume na skuteru!!!
--- Kraj citata ---
HVALA ZNAS DA BUDEM , sad sam u jos jednom kombinaciji koja mora bit POD HITNO PROVEDENA!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju