Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
B.E.R.O.:
Ja ne vozim po kisi i po soli.
Za to imam automobil... :dontknow:
Nisam kao Ivan Speedy gori sam od njega,volim cuvati stvari takav sam.
To nije mana to je vrlina!!! :icon_thumright:
A po soli i po kisi i blatu a da se opere jedanput mjesecno nebi nijedan izdrzao da je od srebra j#bote!!!
;D ;D
ivan_speedy:
Jel m neko trazio,pitao za mene :toothy12:
Salim se...
Pa Ivo nevozim se po blatu jer bi ga trebao glancat cesto,a za to vise nemam bas vremna a i neda mi se...To sad buraz radi,malo ga iskoristavam :icon_thumright:
Ka ce update neki,malossi polini,yasuni auspuf :toothy11:
Ivan_drifter:
By
--- Citat: B.E.R.O. - 17 Siječanj, 2012, 18:41:21 ---Ja ne vozim po kisi i po soli.
A po soli i po kisi i blatu a da se opere jedanput mjesecno nebi nijedan izdrzao da je od srebra j#bote!!!
;D ;D
--- Kraj citata ---
e vidis slazem se!al meni motor trenutno sluzi za poso a I neam auto al zato se slaze crni, I kupit cu nes za dostavu a ovo za gust imat,
--- Citat: ivan_speedy - 17 Siječanj, 2012, 22:05:52 ---Jel m neko trazio,pitao za mene :toothy12:
Salim se...
Pa Ivo nevozim se po blatu jer bi ga trebao glancat cesto,a za to vise nemam bas vremna a i neda mi se...To sad buraz radi,malo ga iskoristavam :icon_thumright:
Ka ce update neki,malossi polini,yasuni auspuf :toothy11:
--- Kraj citata ---
--- Citat: B.E.R.O. - 17 Siječanj, 2012, 18:41:21 ---Ja ne vozim po kisi i po soli.
;D ;D
--- Kraj citata ---
Ivan_drifter:
Ivan speedy evo updejta stigo LJEVI VELIKI KO NOVI BLOK IZ O7G slikam kasnije jer sad idem lec
ivan_speedy:
Ivan speedy sad se ka vise nepoznamo ::)
Nego kad ces kasnije sad je vec 23 nije 10 ujutro :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju