Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (151/232) > >>

Drnda:
samo cu reci.. imao sam i ja takve planove...
ali lova uvijek isklizne za nesto drugo.. tako da sam promijenio planove 80 puta hhhh
ne vjerujem da ce se to zavrsiti..barem dok ne vidim kit...

ivan_speedy:
Ma zavrsit ce on to decki,,ja vam kazem  :icon_tongue:

Ivan_drifter:

--- Citat: B.E.R.O. - 12 Siječanj, 2012, 18:12:42 --- :toothy10: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha:
Ja nikad ne izdajem!!!
 ;) :frajer:

I nece to nikad biti sastavljeno!!!
 :toothy3:

--- Kraj citata ---

--- Citat: Drnda-1 - 12 Siječanj, 2012, 19:07:01 ---samo cu reci.. imao sam i ja takve planove...
ali lova uvijek isklizne za nesto drugo.. tako da sam promijenio planove 80 puta hhhh
ne vjerujem da ce se to zavrsiti..barem dok ne vidim kit...

--- Kraj citata ---

oce bit ce zavrseno!, samo je stvar da ja radim s narandastim i nemam vremena gledat po forumima ko kaj ima od djelova a drobri djelovi brzo odu!, jer ujutro se ustanem i odem na poso a doma dodem u 23 i legnem!,

kit ce doc sigurnO!
vec sam 80% djelova skupio pa cu i ostatak!

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 12 Siječanj, 2012, 21:39:41 ---drobri djelovi brzo odu!

--- Kraj citata ---
Kupis novo,nema nista od dobrih dijelova ovdje na forumu vec dosta dugo vremena!!!
 :icon_thumright: ;D

Ivan_drifter:

--- Citat: B.E.R.O. - 12 Siječanj, 2012, 22:30:16 ---Kupis novo,nema nista od dobrih dijelova ovdje na forumu vec dosta dugo vremena!!!
 :icon_thumright: ;D

--- Kraj citata ---
di bi dosao kad bi sad iso kiler i tako neke stvari kupovat nove nikad nebi ga zavrsio!!!,

polako i bit ce zavrsen barem jedna masina! plastike nece vjerovatno al masina do kraja 4mj mora bi barem jedna slozena jer se nemislim s serijalom po ljetu vozit! :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju