Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (140/232) > >>

ivan_speedy:
Na kaj to liči  :sad1:
Ovo zavezano sa kopčom,nema plastike ispod sica,jooj jooj ivek,ivek,to nije skuter onaj kojeg sam ja vidio prvi puta,još dok se sijal  :angry7:

Ivan_drifter:
da al taj motor je 20 000 km napravil od tad
takoreceno bez kune ulaganja!,
priznam da je grob
je grob koji ide al grob maske su popucale kad mi je rama pukla!!! j#bo joj ja mater!
a sad cemo vidit kak ce uskoro bit.....

ivan_speedy:
A dobro,moj je napravil do sad 10 000 nije ni okruglo u točno 4 godine,danas mu je rođendan kak je kod mene...
I pogledaj u kakvom je stanju,je da su plastike neke oštećene ali još se sjaji,trebal bi nove kupit  ::)

Ivan_drifter:

--- Citat: ivan_speedy - 07 Prosinac, 2011, 22:22:35 ---A dobro,moj je napravil do sad 10 000 nije ni okruglo u točno 4 godine,danas mu je rođendan kak je kod mene...
I pogledaj u kakvom je stanju,je da su plastike neke oštećene ali još se sjaji,trebal bi nove kupit  ::)

--- Kraj citata ---
vidis ti imas vremena u 4 g i 10 000 km
a ja u godini 20 000okvirno (vjerovatno i vise)
tako da ono?
ja ujutro sjednem u poslje ponoci gasim!
a ti?? ti vise poliras jbt tvoj ima 30 000 km pokreta rukama pri poliranju :laughing7: :laughing7: :laughing7:

ivan_speedy:
Ma joj da ti iskreno velim u tih 4 godine nisam ni imao vozačku još sam dijete bio,pa me bilo malo strah izac nekam dalje,a od kad sam položio bio sam i u marofu,svako malo kod tebe,pa neki đir po gradu i tak,na početku sezone sam imal 5500km a sad blizu 10 000 tak da ono počelo je polako...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju