Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (137/232) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: ivanm - 05 Prosinac, 2011, 17:43:21 ---ajd konačno imaš pošteni usis :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
da da, napokon! ti znas taj usis ti si slago bio taj motor prijee!,tak sam cul!,
ma polako u kutiju idu djelovi i kasnije turpija
sad je pitanje kit dal da kupujem novi stage 6 racing alu modular 16ks ili slagat trofija i neimat zivca i para za njega i nebu nikad izvuko taj auspuh koji imam jer ga ni ovaj racing kit neizvuce

ivanm:
malo naturpijat trophyja i gas..

Ivan_drifter:

--- Citat: ivanm - 05 Prosinac, 2011, 17:49:40 ---malo naturpijat trophyja i gas..

--- Kraj citata ---
problem kaj mene muci da njega treba pun kuraaaaac naturpijat da izvucem da taj spuh koji imam uopce radi, jer sta se desava on tek krene s 9500okretaja! do tad pali kuplung ili ako imas tvrde federe stoji!,a treba ga vrtit kroz voznju bar 10500 okretaja po meni!,a trofy je sad punooo preslab za to

ivan_speedy:
Daj nemoj me da si stavio ac,još nikad to nisam vidio uživo sfa ac  :icon_biggrin: a puno sam ih vidio  :drunken_smilie:

Ivan_drifter:

--- Citat: ivan_speedy - 05 Prosinac, 2011, 18:46:45 ---Daj nemoj me da si stavio ac,još nikad to nisam vidio uživo sfa ac  :icon_biggrin: a puno sam ih vidio  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
nebi te j#bo ni za hamper karamele :toothy3: :toothy3:
ac majkaaa!
i ide fino! to je sad cecesiski motor!,

dodi napokon kod mene s pol gajbe radlera u ruci kao dobrodoslica i vidit ces i sfa ac!!! heheh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju