Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_drifter:
evo mene nazat ,nis pametno se nije radilo cacko nes na sitno i ne previse bitno
stavio sive plastike fuzica (jer sam beri dal svoje crne) sad izgleda ogavno al nema veze jer i onako idu na lakiranje u bijelo sad za koji dan!,
dekl sam vratio na motor neam kinte ni za smirgl sad pa da bude gore da se mogu vozit!,
rikno mi je aku seriki 4a sad mi je samo onaj od xenona osto i na njega i palim i sve al sve je to banana
uso sam u dogovor s frendom za pjeskarenje bloka koji cu kupit ovih dana
onda se primam posla pod jako! :toothy3:
mozda nabacim i koju slikicu
Ivan_drifter:
e da i sad cu vam stavit razliku bando (seriski) 18.3 i dayco(kevlar)17.5 remen
znaci kako mi sjedi seriski i kako sijedi dayco u polutkama
slazem se da je dayco smece od remena (seriski dayco) al ovaj kevlar je uredu i fino se pokazo osim sto se dosta brzo trosi jedno 10-15% brže nego seriski remen!,(mozda mi se samo cini) rupa nema i tih pi*darije jer se radi o kevlaru!
medutim ocarat cu vam slikama koliko se bude dalo vidit iz njih!
i jos par slika za spamere ove teme!,:)
voli vas vas drifter ;D ;D ;D
seriski remen (7000km)(mjera remena 17.3)
dayco kevlar (149 kn)(500km)
i sad par slikica tih gluposti kaj sam cacko oko skutera
B.E.R.O.:
Taj dekl treba jos prepolirati,mora da bude kao ogledalo!!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
A plastike su ti ubijene...
:toothy3: :toothy3:
A za slike,napredujes na ovima se nesto i vidi!!!
:icon_thumright:
Ovo za spamere se odnosi na mene??!!
Ili.... :icon_scratch: :icon_scratch: ;D
ivan_speedy:
Opet u garaži slikaš,daj ga izvedi van pa slikaj,vidjet ce se 10x bolje...A i deklo ce sebolje caklit :laughing7:
Nego ja isto imam taj kevlar kolko se sječam da si mi ga ti stavljao...Ma nema do serijskog :headbang:
Ivan_drifter:
--- Citat: B.E.R.O. - 01 Prosinac, 2011, 16:17:49 ---Taj dekl treba jos prepolirati,mora da bude kao ogledalo!!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
A plastike su ti ubijene...
:toothy3: :toothy3:
A za slike,napredujes na ovima se nesto i vidi!!!
:icon_thumright:
Ovo za spamere se odnosi na mene??!!
Ili.... :icon_scratch: :icon_scratch: ;D
--- Kraj citata ---
DEKL je preden tek s 120 smirglom ima tu jos posla al nema se para pa sam ga vratio na skut!,sliko sam s lampom u ruci pa napredujem ,skut sunca nece vidit jer nema benge ima nes malo da ga kresnem tu i tam a i nemrem ga slikat po danu kad je mrak u 4 sata a ja sam tek od 5(17h) nadalje u garazi!,za plastike znam kaj i ocekujes vozil sam dostave s njim a i plastike su neke bile i prije ubijene! a ono sto je bilo citavo je ubilo kad mi je RAMA PUKLA :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:,sad ce preko zime se to slagati!
brate nije se samo tebe ticalo spamer....svi smo mi spameri i svi ste mi ko braca:) :laughing7: :laughing7:
speedy ti imas isto taj kevlar i bolji mi se pokazo od seriskog osim kaj se trosi vise nego npr mallosi ili polini remen!,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju