Tehnički kutak > Garaža

sf2 bleky 2004g

<< < (114/232) > >>

Ivan_drifter:
bero idi srci pesak:)

motor je moj na tom videu normalno kod bivseg vlasnika i pogledajte na 1.25 min kak prednji kotac blizu ralice kak je rama bila spigana ...ja sam od tad napravil 20 000 km minimalno jos dobro da i vozi

ivek_sr:
debeli di su moje palačinke :) nema te više u radioni... ali tak ti je to sa francuzom ;)

Ivan_drifter:
da nema me ni mene ni palacinki:D....

ma nema me u gradu pa nesvracam u radionu!! bum navratil da platis koju pivu u strujicu:)))

a da s francuzom je to tak imas pravo....16 000 ni dekl otvorit....(sto radi vremena sto radi ljenosti i manjka para)

bit  ce sad preko zime ako dragi bog da:)

Ivan_drifter:
evo updajt napokon....posto motor stoji vecinu vremena nije bilo se nista ni radilo...motor je ubijen....al eto juce reko da maknem taj bojler od seriskog auspuha i navario sam napokon narda nazalost na serisku granu....stavio plavi polini centralni i neke rolice oko 6 g ..neam pojma koje motor prevrtava al mislim da je to zato kaj je remen dosta los ko i multivar koji je pojeden!!

motor se vrti oko 9000 kod kretanja pa pada na nekih 8000-8300 kroz ubrzanje konacna brzina za sad 82 po koso satu (s seriskim bojlerom iso 65) .....napokon zivnuo sutra ili prekosutra idem po dayco kevlar u autokresu

imam i video al moram zeznut ivana_speedya da mi ga uploda na yubito poso ja nemam acount:)

ivan_speedy:
A di su slike :toothy12:
A ja sam jedino dobar za to... :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju