Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_drifter:
12 000 km napunjeno na koso gp satu!!...znaci kilometri se nerade uopce u kolko 3 mjeseca:) 4 maximalno hehe :toothy3: :toothy3: :toothy3:
zasad jos nis novog...
moram kupit jos
remen
blok s radilicom
dekl s kurblom
honovat trofija
kupit diftunge radi pia klipa jer je duzi
turpijat trofija
i kupit usis i karb jer nemislim imat ovaj kaj sam prije imo s 19 dell al mozda za prvu ruku ostane i on
e sad razmisljam se i o cnc variatoru (ventilvaru) sad mi recite jer vredi 100 kn kolko se da nac polovni
ivan_speedy:
--- Citat: Ivan_drifter - 16 Kolovoz, 2011, 17:45:47 ---12 000 km napunjeno na koso gp satu!!...znaci kilometri se nerade uopce u kolko 3 mjeseca:) 4 maximalno hehe :toothy3: :toothy3: :toothy3:
zasad jos nis novog...
moram kupit jos
remen
blok s radilicom
dekl s kurblom
honovat trofija
kupit diftunge radi pia klipa jer je duzi
turpijat trofija
i kupit usis i karb jer nemislim imat ovaj kaj sam prije imo s 19 dell al mozda za prvu ruku ostane i on
e sad razmisljam se i o cnc variatoru (ventilvaru) sad mi recite jer vredi 100 kn kolko se da nac polovni
--- Kraj citata ---
Ti stalno nešto kupuješ,aniš ne kupiš :toothy12:
Šalim se...
Nego vec imaš 12 000km na kosu,jbt
Drnda:
a nes ti 12t km napuniti onom tko se vozi...
Ivan_drifter:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Kolovoz, 2011, 18:04:04 ---a nes ti 12t km napuniti onom tko se vozi...
--- Kraj citata ---
A JBG... 12 t u 3 mjeseca s tim da mjesec dana bez sajle i pol mjeseca s obicnom cukom na kojoj je sigurno 5tkm...jbg dostava...
Ivan_drifter:
--- Citat: ivan_speedy - 16 Kolovoz, 2011, 18:02:56 ---Ti stalno nešto kupuješ,aniš ne kupiš :toothy12:
Šalim se...
Nego vec imaš 12 000km na kosu,jbt
--- Kraj citata ---
a jbg kupi se al ima punoooooo tog za kupit i financiska situacija je u kur*u!!..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju