Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
kloky:
šta si onda stavio umisto one "cijevi" koja vodi u airbox?
Ivan_drifter:
na ovom nemam nista!!...
al na serijali imam jednu cijev plasticnu brijem da je to za vodu ove...i nju stavim umjesto onog "difuzora" kaj ide od airboxa i super mi je! tocnije isto ko i s njim samo kaj je puno veci!!...
ovak lakse dodem do karba ako nes radim!!!:)))....
ako hoces daj mi mjere posaljem ti komad!!.... :toothy3:
radomir.g:
--- Citat: Ivan_drifter - 04 Travanj, 2011, 17:42:13 ---nisam ni znal da je tolka razlika:(
...kolko tebi izgurava motor s lc getribom ja mislim da moj nemoze vise od 100!!.....jer nejebe ga ubrdo ili nizbrdo (u malim postocima) ...isto mu je....
::)
--- Kraj citata ---
Ok je ta LC getriba i za dobar midrace.
Dok sam imao obrtomer letos i dok sam testirao Athena Sport + Yasuni R + 19mm karb, kroz ubrzanje su obrtaji bili na 9200 na 50, 9400 na 80 i na krajnjoj 9650 pri 110 kmh.. Znaci nije kratak prenos, jer da je kratak kao kod kineza tu vec na 70 pocne dizati obrtaje i krajnju nabire samo vecim obrtajima, pa na kraju ode i 2000 obrtaja vise nego sto je podesen kroz ubrzanje..
Ivan_drifter:
ja imam osjecaj da se vrti na nekih 10300 kroz ubrzanje...neznam nisam pametan!!!.....moram obrtaljku nabavit!!
Ivan_drifter:
evo ovako dns sam kupil svom ljubimcu litru ulja!!
dobil je malo za promjenu SILKOLENE SCOOT SPORT 2 full syntetchic!! :toothy3: :toothy3:
i da najvjerovatnije se izgled vraca u stock i masina ide stock gore znaci vracanje u serijalu jos se nezna nije 100 posto ali nekih 75 % da ce ic u serijalu za vikend!! :( :(
dns sam napravio nekih 70 km! ide cist uredno i ok!! moram samo karb ocistit jer izgleda da opet vode ima u njemu!!:/ nebi nis reko da nemam filter benzina onaj velki s inine benzinske,KASNIJE SLIKE OD MASINE STOCK I SLIKA OD DNS JEDNA!! :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju