Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
kloky:
ma pug je zakon :notworthy:
Ivan_drifter:
--- Citat: kloky - 03 Travanj, 2011, 17:24:52 ---ma pug je zakon :notworthy:
--- Kraj citata ---
a i ljepsi je od runera :icon_biggrin: :icon_biggrin:....runera danas svako dijete vozi runera ili boboska!!! :dontknow: :dontknow:
stefdenne:
ako se već kenja po SP-u moram reć da puni gas, potpuna serijala, bez ijedne trzavice ili kvara skroz do novog marofa i nazad... i to sa brzinom od 80-90 na sat.....
jedino što ću vam svima priznati je slaba prednja vilica koja mi jede živce svaki put kad pređem preko malo veće rupe... al i to se da riješiti :)
Ivan_drifter:
--- Citat: stefdenne - 03 Travanj, 2011, 19:31:02 ---ako se već kenja po SP-u moram reć da puni gas, potpuna serijala, bez ijedne trzavice ili kvara skroz do novog marofa i nazad... i to sa brzinom od 80-90 na sat.....
jedino što ću vam svima priznati je slaba prednja vilica koja mi jede živce svaki put kad pređem preko malo veće rupe... al i to se da riješiti :)
--- Kraj citata ---
sf...ma gle nezanju oni sta valja!!!....a i nije rjec marof doma to je tebi 150 km ....al kolko se piagio i gilera jace kvare!!....daj ajd... necu uopce da se rasprqavlja ovo je tema o MOM skuteru koji je taj ko je!! kome se nesvida....nemora ni pratit temu!!
Ivan_drifter:
evo ovako stavil sam dns svijecicu ngk rcn1 (mislim da je ta)
poklon od ivanM..... zadihto airbox i presto me jebat pucanje i to kaj nije htio u konacnu
sad ide oko 100 u selo znaci lagano uzbrdo dole isto....jer neda mu getriba vise!!
.....sad sam razmisljo uzet kevlar od dayca
klip i karike rms 1 specijala 47,4
i posudit od frenda na probu getribu od sf2 100ccm ako pase to stavit ona mora da je duza od 50 cc lc!
i onda to sve probat!!...
kompresija dns izmjerena 6.5 bara isto ko i kad sam slozil (tako mala je radi tog kaj mi je cilindar potrosen na skoro 1 specijalu!!
i da nekaj mi zvecka sikuul sam dekl nema nigdje da je stugalo ista osim remena malo u konacnoj (to kaj se vidi)
mislim da je nogica da je ona selen guma potrosena posto sam gledo i nema je nista!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju