Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
Ivan_drifter:
--- Citat: ivanm - 27 Ožujak, 2011, 22:12:35 ---kajgod, sam da da hahah.. :laughing7:
--- Kraj citata ---
pitanje kolko ima da joj daš nije isto za sokić i pivicu!! :toothy3:
Ivan_drifter:
jučer otišao sf2 206 wrc iz moje garaže :'( :'( dosao buraz po njega da se ima s cim po gradu vozit....tako da sam mu juće slozil servis mali i pofarbo dekl i uredil kurblu i tak neke sitnice...dns ide na tehnicki i bas me zanima oce li proc bez blokade!!!..heheh.....
i slikam ga malo dns....
sad sam u garazi s sf1 lc (šumski)
i oranginom mojom:=)....
aprilia je rastavljena i odlazi u dijelove!!
sad nes razmisljam da "sumskog" sastavim starom da se moze vozit....trebo bi papire izganjat od rame ili kupit ramu s papirima....i set maski ili ove uredit.. i killer promijenit!! i mozda karike i servis!! i eto onda jos jednog normalnog sfa:D.... :toothy3:
ivanm:
pa složi mu, imaš jednog oca. Nebu išel pješke po cigarete i pivu ???
wonderkid:
--- Citat: ivanm - 28 Ožujak, 2011, 16:24:45 ---pa složi mu, imaš jednog oca. Nebu išel pješke po cigarete i pivu ???
--- Kraj citata ---
:notworthy:
Ivan_drifter:
--- Citat: ivanm - 28 Ožujak, 2011, 16:24:45 ---pa složi mu, imaš jednog oca. Nebu išel pješke po cigarete i pivu ???
--- Kraj citata ---
šta bi svijet reko na to!!....proso denne tehnicki!!....nakon punih 7 g:))...sutra odjava i ponovo prijava na muriji! i deri dalje!:)))...valjda cu i ja svog regat vec jednom!:) :laughing7: :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju