Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
mario_f15:
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
toliku ima sisu da mu druga ni ne treba ! :P
Ivan_drifter:
evo dns iso do sesveta i naso se s clanom ivan_sf_2 i bio kod njega 20 min i nakon tog dok se skut ohladio trebalo mu je 2 min da upali....moram servis napravit sad i postelat karb i prenos i pogledat narda izgleda da je zastopan jer prije je iso oko 100 po satu sad jedva 90......i kad krenem koda zaljeva al nije zaljevanje reko bi da je spuh postopan!
Ivan_sf_2:
--- Citat: Ivan_drifter - 19 Ožujak, 2011, 16:09:27 ---evo dns iso do sesveta i naso se s clanom ivan_sf_2 i bio kod njega 20 min i nakon tog dok se skut ohladio trebalo mu je 2 min da upali....moram servis napravit sad i postelat karb i prenos i pogledat narda izgleda da je zastopan jer prije je iso oko 100 po satu sad jedva 90......i kad krenem koda zaljeva al nije zaljevanje reko bi da je spuh postopan!
--- Kraj citata ---
Nešto njega mući kad te ja u startu ostavim sa serijskim sf-om...Dobro da je zapalio da ga nisi trebo ostavit kod mene ;D
mario_f15:
jesi mi mozda premjerio bolcnu? :icon_biggrin:
Ivan_drifter:
slozio sam nardo je bil zastopan mario nisam budem pripremio sam ju al nisam zmjeriL!.....sad ide 11 sek od 0-80!!.....po meni odlicno konacna je opet 100!!.... :notworthy:
i normalno pali sve je bio problem u previse ulja kod bivseg vlasnika koji je postopo narda!
PS: hvala clanu IVAN_SF_2 poklonio mi je naljepnice neke doso pred mene i tako!!!
i da kupio sam novo staklo za stop svijetlo vise nije ono puknuto i filter benzina i ugradio da mi nestopa karb ko prije i da ostane voda u njemu!!! na ininoj benziskoj punih 12 kn! :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju