Tehnički kutak > Garaža
sf2 bleky 2004g
strikoo:
Meni se jet isto jako sviđa.
Baš sam u sličnoj dilemi prodati ga baš zato što nema dijelova, a biti će ih sve manje. Ali što bi onda uzeo... najvjerojatnije ništa. Imam bicikl koji nisam takao od kad sam skuter osposobio :frajer:
BTW. koji navoj ide za skidanje magneta? 24mm? Naručivat ću spuh možda danas pa da odma uzmem i buzeti alat
bigone_sf2:
--- Citat: strikoo - 25 Srpanj, 2012, 08:41:22 ---Meni se jet isto jako sviđa.
Baš sam u sličnoj dilemi prodati ga baš zato što nema dijelova, a biti će ih sve manje. Ali što bi onda uzeo... najvjerojatnije ništa. Imam bicikl koji nisam takao od kad sam skuter osposobio :frajer:
BTW. koji navoj ide za skidanje magneta? 24mm? Naručivat ću spuh možda danas pa da odma uzmem i buzeti alat
--- Kraj citata ---
mislim da je 39 mm
Ivan_drifter:
--- Citat: strikoo - 25 Srpanj, 2012, 08:41:22 ---Meni se jet isto jako sviđa.
--- Kraj citata ---
nekuzim kaj mislis? koji je fi navoja? m8 il m10 mislim da je 8
B.E.R.O.:
--- Citat: strikoo - 25 Srpanj, 2012, 08:41:22 ---
--- Kraj citata ---
Da!!! :icon_thumright:
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640387024&target=productdetail&category1=A%3AA_PEUGEOT%3AA_PEUGEOT_SPEEDFIGHT50LC204&category2=CAT%3ACAT_WERKZEUG
Tomi_ZG:
--- Citat: Ivan_drifter - 24 Srpanj, 2012, 09:51:33 ---kit, a kaj ja znam to mi je malo previse balavo, nemam para za tocit to onda, a i ovak ide fino,
dere runere to je bitno,
:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Deri ti samo runnere,možda ti izbije još koje jaje na gumi :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju