Općenito > Generalno o skuterima
Leovince ZX počeo hrđati
Agil:
--- Citat: ---jel gubi na performansama zbog hrđe?
--- Kraj citata ---
...mora da mu je krajnja ista, ali ubrzanje za 0.00000000000000000000000001 % lošije ( normalno kad je željezni oksid teži od čistog željeza )
:-)
Doomsday:
Je, ali željezni oksid zbog vibracija otpada, pa je u biti sve lakši, i performanse idu gori... :toothy12:
P.S. ako ko ovo shvati ozbljno, izgubit ću vjeru u ljudski rod... :toothy11:
neer:
--- Citat: gumy - 13 Prosinac, 2007, 09:23:07 ---zx je teže smeće od auspuha, imam jednog starog godinu dana, kupljen nov, silencer se raspao, puštao na obadvje strane, počeo hrđati na grani, pređeno s njim nekih 5000km, rjetko rjetko kad po kiši..
--- Kraj citata ---
ma nije istina...okej je spuh ....ja ga imam vec duze vrijeme i obavlja svoj posao kako treba ..dovoljno ga je kvalitetno pobojat i da vidis ide lepo znas kako .... :toothy9:
phantom:
ma dajte ljudi kakvi zeljezni oksidi kakva kemjanja.pa nije to labaratorijski uređaj vec auspuh lol.auspuh ili je bolji ili losiji kao i svaki dio na motoru a ako hrđa izbrusi malo pređi termo bojom kakvom oces i to je to,ima i neka emulzija sta se stavi prije i nece nikad vise zahrđat a ako pusta zavari se to uredi i to je to.pa nije to geneticki inženjering.ljudi sami kuci prave auspuhe i rade kako treba a tu se diskutira o kemijskim svojstvima auspuha
black-rox:
Evo moj arrow titanium nakon tri i pol godine prodan je ljetos za 1000kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju