Tehnički kutak > Tehnička pitanja
idealna boja svjećice
robyakarider:
meni kaze da je to prenova svjecica za stelanje
i prebogata smjesa
matija84m:
Svjecica jos nije dobila boju da se sa sigurnoscu nesto moze rec.
Ako je na osjecaj ok onda se vozi jos dok ne primi boju, barem rezervar goriva, ali izgleda da ide na dobro i moglo bi to valjat cak.
JogFromYamaha:
Takvu sliku svjecice sam ja imao dok mi je semering polako pustao, sa jedne strane smeda do crna a druga strana snjezno bjela.
Negdje ti vuce felsa.
Zmajur:
--- Citat: matija84m - 19 Veljača, 2023, 18:47:07 ---Svjecica jos nije dobila boju da se sa sigurnoscu nesto moze rec.
Ako je na osjecaj ok onda se vozi jos dok ne primi boju, barem rezervar goriva, ali izgleda da ide na dobro i moglo bi to valjat cak.
--- Kraj citata ---
Da, nazalost svjecica ima 60-tak kilometara, pokusavao sam doci do polovne ali bezuspjesno...
Zmajur:
--- Citat: JogFromYamaha - 19 Veljača, 2023, 19:05:42 ---Takvu sliku svjecice sam ja imao dok mi je semering polako pustao, sa jedne strane smeda do crna a druga strana snjezno bjela.
Negdje ti vuce felsa.
--- Kraj citata ---
Nevjerujem da vuce falsi zrak, lulu usisa samo taknem motor se gasi...a semerinzi su novi, pa cak i provjereni pred koji dan...
Ja imam osjecaj da mu nedostaje zraka jer trenutno guta gorivo ko mlazni avion pa me malo sve to zbunjuje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju