Tehnički kutak > Tuning skutera
SR-r pitanje ?
Mr J:
--- Citat: ivanm - 18 Veljača, 2011, 12:58:34 ---štima kod većeg cilindra koji ima više snage veći karb itd.
na 17.5 dellortu od piaggia sa redspongeom 64 dizna i igla dignuta na 1. zub provjereno najbolja smjesa sa base spuhom.. (okretaji do 9500)
--- Kraj citata ---
O.K. :icon_thumright:
EmirF121:
--- Citat: ivanm - 18 Veljača, 2011, 12:58:34 ---štima kod većeg cilindra koji ima više snage veći karb itd.
na 17.5 dellortu od piaggia sa redspongeom 64 dizna i igla dignuta na 1. zub provjereno najbolja smjesa sa base spuhom.. (okretaji do 9500)
--- Kraj citata ---
I ja imam velikih problema sa stimanjem karba. Kupio sam Yasuni R, Multivar 2000, role 6,1g, malossi paket federa, malossi kevlar, ali nista od toga nije jos postavljeno jer nisam kod kuce. Red sponge i dizna 64 su vec u karbu i skinut je limic. Znaci zrak 1,5 krug i osigurac na igli na prvi zub odozgo?
Mr J:
Ako je osigurač pri vrhu igle to znači da se igla više spušta. Ivan je rekao "dignuta" na prvi zub, iz toga bi se dalo zaključiti da je osigurač skroz dolje na igli te je na taj način igla podignuta. :) :icon_thumright:
ivanm:
ne ne... stock spuštena igla je kad je osigurač skroz gore u najgornjem utoru
dići iglu za jedan zub znači pomaknuti osigurač jedan zub dole (igla u tom slučaju ide prema gore..)
zolaSR:
--- Citat: ivanm - 18 Veljača, 2011, 08:14:37 ---na koliko se vrti kroz ubrzanje? role 5.0 su bar gram prelagane a federe kvačila moraš staviti tvrđe... dakle role oko 6 gr i federe polini plave ili malossi žute..
gledaj da se vrti oko 9200-9500 ostalo je overkill za taj spuh i cil.
on ti se sad vrti dobro do 50 a kasnije je prevrtava (10+t.okr).. centralni i to ne diraj ili eventualno stavi neki mekši ali nije nužno..
--- Kraj citata ---
probat cu prvo sa 5.5 g rolnice , federe kvacila cu zute, i vratit cu serijski filter zraka dok red sponge ne uzmem umjesto ovog polinijevog...
pa cemo vidjet sta kaze ..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju