Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Kako skuterom pobeci od policije

<< < (15/20) > >>

svbeljan:
za menom je letio policajski helikopter i reko da stanem !
ali pogodite sta.nisam stao . . . . . . . To be continued

Miki-speedy:

--- Citat: dado-tuning - 12 Lipanj, 2011, 17:08:36 ---mene su lovili na zip sp-u sa zx-om i rolicama 2 bmw motora i bmw presretač  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ja i jos 1 frend smo bjezali i skoro pobjegli,presli smo preko neke zemlje i tako su nas nasli...
odmah su vikali na nas i malo je falilo da ne vade pendrek  :icon_biggrin:
odmah su me sjeli u bmw i trazili ime i prezime i nasli me na laptopu i raspumpali gume...
onda na sud,dobili sudski ukor obojica i gas!  :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---
I ja sam dobio sudski ukor za 3 prekrsaja u svakom prekrsaju po 2 naloga,plus troskove sudjenja snosi budzet  :laughing7:

dado-tuning:
to je živa istina,bila je u blizini utakmica,rijeka-pula pa su zbog toga bili...
tražili su da otvorimo sve šta se može(pretince,sic i to..) zbog droge  :icon_biggrin:
to su bili cobre iz zagreba,specijalna policija..

KOKANIDJA:
Ja redovno vozim bez kacige a nemam ni dozvolu :D i samo su me jednom zaustavili, tj na motoru pandur me jurio malo i to je to... al hvala bogu izvuko sam se, i jos mi kaze pandur nema veze sto nemas dozvolu samo stavljaj kacigu... lol

EdoSP:

--- Citat: KOKANIDJA - 13 Lipanj, 2011, 01:29:17 ---Ja redovno vozim bez kacige a nemam ni dozvolu :D i samo su me jednom zaustavili, tj na motoru pandur me jurio malo i to je to... al hvala bogu izvuko sam se, i jos mi kaze pandur nema veze sto nemas dozvolu samo stavljaj kacigu... lol

--- Kraj citata ---

na kraju krajeva,boli njega neka stvar oces li ti stavit kacigu il ne,igras se sa svojim zivotom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju