Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)
t-shirt i naljepnica - narudzbe
cosa_wp:
--- Citat: robert - 04 Listopad, 2011, 23:07:38 ---i zato zamlatite tog hajvana, neću ja satima klečat pred skuterom i ljepit naljke a ono banana :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ja sam svako slovo polako odvajao od papira skalpelom 20 min sam ljepio show!
DvdAerox:
--- Citat: efz - 04 Listopad, 2011, 14:37:34 ---onda ocito nisi upucen dobro, ok mozda se i eladio malo krivo izrazio ;D
vrsta i kvaliteta tiska koju mi zelimo (identicna kao na kratkom rukavu sto je bila) nebi bila tako laka za otisnuti na "gotovoj" (sasivenoj) majci te kvalitetet, mozda cak i nebi bilo nikako moguce to napraviti.........znaci da bi dobili sto zelimo ovdje ce se tisak raditi na skrojenom djelu (komadu od leđa) te će se naknadno dati na sivanje cjelokupne majce.............nisam expert za pamuk i odjevne predmete, ali imao sam obje u rukama i na sebi, i FOTL i ovu domacu i kvaliteta je neupitna :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ne kuzim, ako se mora radit tako kako si opisao znaci da su dosta limitirani.. jer iz iskustva znam da se moze to napravit, znaci digitalni print, spresano, sitotisak ili sivano. Drugo je ako imaju industrijske strojeve koje koriste modne kuce gdje se nesto radi u serijama po 1000 i vise, ali to sta mislim da vi zelite se neupitno moze napravit na fotl hudicama, mislim znam, radim to...
eladio:
1. naljke su davali nama gratis zbog nasih prituzbi na kvalitetu, pa smo i mi vama poklonili, bolje su opet od onih koje se placaju , a i osim problema s ljepljenjem nisu lose kad se zalijepe ..PS poklonjenom konju se ne gleda u zube :zubo:
2. kvaliteta t-shirtova od zadnji put je neupitna i neusporediva, ja svoju perem derem od onda i jedva da ima naznake koristenja, a kamo li nesto drugo.. ..neki drugi lokalni meštri koje smo pitali "drugo mišljenje" su nam odmah rekli da oni tako dobre stvari ni ne mogu napraviti :redface:
3. inzistirali smo na najboljoj kvaliteti hoodica, i decki se veliki profici dokazani na proslim t-shirtovima , rade opcenito ogromne narudzbe i znaju svoj posao i sve mogu napraviti i dali su nam savjet sta je najbolje ..
dakle oni su nam ponudili najbolje rjesenje.. jer mi nismo htjeli "obicno"..
FOTL hoodice mozda bi bile solidne, ali ovo ce biti jos bolje, a mi zelimo samo najbolje i zato nismo tu stedili vec smo ih takve narucili i to je tako, ne vidim razloga cemu pametovati :glasses9:
pricekajmo da ih naprave , pa cemo onda komentirati dobiveno :laughing7:
eto, nadam se da je jasnije :redface:
i mene zanima kako ce na kraju ispasti, ali po onome sto sam vidio trebali bi biti vrlooo dobro :binkybaby:
matija93:
kak napreduju majice ja bi i ovu s kratkim rukavima i ovu s kapuljacom!
sad za zimu ce mi super doc, svaki dan nosim majcu s kapuljacom!
??? ??? ???
efz:
bude, bude....samo sto nije :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju