Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)

t-shirt i naljepnica - narudzbe

<< < (56/70) > >>

steeef:

--- Citat: mrcina - 28 Rujan, 2011, 19:38:38 ---pa to je logo foruma i nema smisla izmišljavati toplu vodu čak je i zakonski zaštičen. nemože ga bilo tko drugi koristiti bez konsekvenci.

--- Kraj citata ---

il ne čitaš s razumijevanjem il općenito voliš filozofirat  :dontknow:
pital sam kakva bude majica a ne detalje o logu i ko ga smije il nesmije koristit..
i pitanje je bilo upućeno administraciji koja organizira to u vezi majica tj eladiu.

@eladio,meni obavezno hoodi jena ;)

eladio:
narudzba je odradjena , maje uskoro ce biti izradjene  :glasses9:
dizajn gotovo isti,  isti logo iza, ali natpis je ispod "racing makes me horny"  :laughing7:
ispred pise www.mojskuter.com ali u novom fontu  :laughing7:
i ovoga puta smo inzistirali na kvaliteti!

t-shirt slicno kao i prosli put, fruit of the loom , pokazala se super kvalitetna, ovoga puta još bolja cijena 100kn!!!!
hoodica mora biti ručno šivana što mrvicu diže cijenu, ali nama se ovako čini odlična kvaliteta, isto crne boje i dizajn kao i t-shirt, ispred ima i onaj đep, znaci klasicni dizajn  , cijena 230kn!!

cekamo da dodju.. narudzbe mogu krenuti  :laughing7:

napomena, hoodice imaju malo vece brojeve, dakle t-shirt efz nosi XXL , a ova hoodica mu je dobra XL , skoro mu je i L dobra, tako da tu manje brojeve narucujte  :redface:

steeef:
gou gou gou... :party0049: :party0049: :party0049:
gde da se zabilježim? :)

Tscoot:

--- Citat: eladio - 15 Rujan, 2006, 10:37:27 ---cijene su da ponovim 120,oo Kn za t-shirt i 15,oo Kn za naljepnicu.

trenutno su aktualne ovakve naljke :

nadopuna , nove maje 120KN komad:

..na meni je XXL  :redface:

..na vjesalici je L  :toothy10:

ova prva majica s logom foruma je strava... mene zanima takva :)

--- Kraj citata ---

road_runner:
hoodice su fruit of the loom ili neke druge?  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju