Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)
t-shirt i naljepnica - narudzbe
dbara:
--- Citat: mrcina - 13 Listopad, 2008, 09:58:48 ---ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rečeno je da se naljke ne mijenjaju kakve su bile prije takve da budu i nadalje.
naljke su ti ok ali ipak ti je elad glava foruma pa čekaj njegovo odobrenje za daljnju izradu.
elad je baš stoga išao na naljku na kojoj su samo slova da paše na sve skutere, svih boja a ovako baš i nepašu.
crna je za crni skuter a bijela za bijeli, što je sa srebrnim,crvenim,plavim ???
slova ti moraju biti bez podloge. zato sam ti rekao da podebljaš slova.
--- Kraj citata ---
nalja je skroz ista dizajn se nije prominija nego ja iman stroj koji samo riže foliju ne printa po njoj kužiš, slova nemogu biti deblja font ne dopušta ako ne želin svako slovo posebno podebljavati i da mogu biti u raznim bojama srebrne, zlatne, crne, crvene, plave, zelene, žute i bile zasad iman samo tu paletu...
mrcina:
ne kužiš naljka je trebala biti u stilu samo slova koji se lijepe na skuter. ti si ovdje napravio kompletnu naljepnicu a naljka su trebala biti samo slova.
dbara:
--- Citat: mrcina - 13 Listopad, 2008, 15:54:08 ---ne kužiš naljka je trebala biti u stilu samo slova koji se lijepe na skuter. ti si ovdje napravio kompletnu naljepnicu a naljka su trebala biti samo slova.
--- Kraj citata ---
slova su mi najmanji problem za napraviti, napravit ću poslin samo slova...
mrcina:
čuj lako je naljku ajd malo upregni mišice i mrdni se malo da te nebi skuteraši došli navlačiti za uši.
čeka te još vožnji i vožnji ali za to moraš da vježbaš i gore i dole.
nemoj sada da me navlačiš jer nebu dobro morat ču onda nekog da zavaljam. :sex2:
dbara:
--- Citat: mrcina - 13 Listopad, 2008, 20:29:05 ---čuj lako je naljku ajd malo upregni mišice i mrdni se malo da te nebi skuteraši došli navlačiti za uši.
čeka te još vožnji i vožnji ali za to moraš da vježbaš i gore i dole.
nemoj sada da me navlačiš jer nebu dobro morat ču onda nekog da zavaljam. :sex2:
--- Kraj citata ---
aj ti lipo meni pošalji pm sa nekon slikon da ja vidin kako bi to tribalo izgledat da se ne natežemo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju