Tehnički kutak > Tuning skutera

klip podrezan

<< < (7/13) > >>

speed:
nama ti 10 kn ne znaci prakticki nista,a tebi ce pomoc da se vozis sa svojom pilom,mislim da bi ovako trebalo svakom pomoc da si kupi nesto sta mu je prijeko potrebno a nema trenutno para,ja sam za takvu pomoc uvijek :icon_thumright:

vpucko:

--- Citat: speed - 13 Prosinac, 2007, 15:18:05 ---nama ti 10 kn ne znaci prakticki nista,a tebi ce pomoc da se vozis sa svojom pilom,mislim da bi ovako trebalo svakom pomoc da si kupi nesto sta mu je prijeko potrebno a nema trenutno para,ja sam za takvu pomoc uvijek :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

u potpunosti se slazem! tih 10 kn uopce mi nist ne predstavlja a njemu ce pomoc PUNO!!!

lik-bj:
ajd znam kako ti je,ja kad nisam radio kad mi je nešto trebalo za motor sam htio poludit,zato što nisam od kud iščupat pare ajde daj broj računa i rješena stvar možda češ imat i za dihtunge  ;D

phantom:
aloo narode pa jeli se sto pokrenilo za taj klip.nitko nista ne govori

neer:
e hvala prihvatit cu taj darak..dar za bozic....sutra cu dat ziro racun ..hvala decki..trebalo je dugo da prihvatim ponudu..ali nikad nisam bio na forumu kao ovaj nisam dugo nekih 5 mjeseci .i ovaku dobru ekipu nemoz se naci svugdje..hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju