Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Baotian Stunt#2

<< < (8/16) > >>

WiNdFuCkEr_kc:
hehehe  ::) al moze se i na boti s nogama gore samo treba znat,a ovak se nikad neces naucit..rađe ga cukaj kaj ce ti ruke otpast al dok jedamput skuzis to bu to a ne ovak..joj......drugi put prili naftu kaj bude asfalt mastan pa odi gumu kurit :P evo ti nekih dokaza

vjeko86:
btw. ne znam jesi čitao prošle godine kako je isto jedan dečko na mjestu poginio,a isto se tako zajb. po igralištu,
di ti je kaciga  :nono:

Jump33r:

--- Citat: vjeko86 - 19 Veljača, 2011, 17:41:45 ---btw. ne znam jesi čitao prošle godine kako je isto jedan dečko na mjestu poginio,a isto se tako zajb. po igralištu,
di ti je kaciga  :nono:

--- Kraj citata ---

Ma daj dosadni ste sa ton kacigon vise,da bar sta radi,nego noge na podu i vozi na zadnje..  ::)
Nemoze razbit glavu ni da oce..  ;D  

Deny:
jump33r lik je u mojem mjestu vozio biciklu padne,glavom od ivicnjak,na licu mesta mrtav,samo vi vozite bez kacige

Jump33r:
Jebiga dogada se,ima svakakvih situacija.Mozes ti poginit i ustajuci iz kreveta,po tome bi onda triba nosit kacigu i dok spavas. ;D
A spavanje i ovaj stunt je malo bolja usporedba. ;D Nekazen da kacigu netriba nikad stavit na glavu(pozeljno je uvik),al nemorate bas na svaki video u kojem lik nema jednu sec kacigu na glavi pisat : " A di je kaciga ".

Ja to gledan ovako,ako ti sudeno poginit ces i sa njon i bez nje.. :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju