Ostalo > Svijet računala i mobitela
vase konfiguracije
Tommek:
--- Citat: S.W.A.T. - 15 Veljača, 2008, 09:12:10 ---evo nova konfa je in my old kanta od kuciste... :toothy10: :toothy10: :toothy10:
ima sam problema sa instalaciom...tj master i slave nisam zna namjestiti...jer mi je jedan hard na IDE kabel a drugi na SATA...a przilica je isto na IDE...pa mi je to bila zafrkancija...a nisam htia dati da mi oni stave u ve mila jer sam ja sam svoj majstor LOOOOOOOOOOOOL
al sa to rjesio... ;) ...
sljedeci put pitaj :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
S.W.A.T.:
hehe... bi da sam mogao...al posto mi se srusio sistem nisam ga moga upaliti...nego sam mora prvo sve namjestiti
pa onda na novi hard instalirati sistem novi i sad idem "spasiti" save-ove i downloads sa starog sistem harda...
al svejedno thx :icon_thumright:
eladio:
i ja vec neko vrijeme imam e2160@3ghz (ide i jos vise preko 400 FSB ) na gigabyte P35 ploci , i jos sam zamjenio starog RAZERa s logitechovim mišom G9 :glasses9:
Tommek:
--- Citat: eladio - 16 Veljača, 2008, 17:27:23 ---i ja vec neko vrijeme imam e2160@3ghz (ide i jos vise preko 400 FSB ) na gigabyte P35 ploci , i jos sam zamjenio starog RAZERa s logitechovim mišom G9 :glasses9:
--- Kraj citata ---
znao sam da ces se malo prokurit hahaha...
de nabaci neke fotke,meni je g5 i mx610 na vrh ku***.
g7 mi je preheben al ga nema,pa mi ostaje owaj stroj a nisam ga vidio uzivo.moracu mal prouzujat a dotad nabaci fotke hahaha :D
Tomma:
Operativni sustav Microsoft Windows XP Professional
Instalirani Service Pack Service Pack 2
Matična ploča
Procesor Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133)
Naziv matične ploče FIC VC19E(+)/VC19G(+)
Chipset na matičnoj ploči Intel Brookdale i845PE
Sistemska memorija 1024 MB (DDR SDRAM)
Grafička kartica RADEON X700 Series Secondary (128 MB)
Grafička kartica RADEON X700 Series (128 MB)
3D akceleratorski čip ATI Radeon X700 (RV410)
Monitor Philips SmartManage Monitor [NoDB] (BZ 610090)
Multimedija
Zvučna kartica Creative Audigy LS Audio Processor
Zvučna kartica Intel 82801DB(M) ICH4(-M) - AC'97 Audio Controller [B-0]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju