Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc
Rossi:
neznam jbg,trebas sacekat nekog strucnjaka hehe poput Mr J ,P.A.L.A.C i tako dalje ..pa nek ti oni odgovre tacno ...
zikihos:
koliko km ima skuter? znam da je nov.
ak imas tu kutijicu samo spusti sklopku prema dolje, kako je na slici.
i javi tada rezultate.
samo mi nije jasno zasto dolazi do pucanja iz auspuha,
ja imam jednu teoriju, koja bi isla nesto ovako,
dolazi do prevelikog broja okretaja motora,
pa se javlja povecani napon koji cdi nemoze
podnjet, i onda poludi i pocne krivo bacat iskru na
svijecicu sto rezultira pucanjem iz auspuha
i krajnjim gasenjem.
meni u svakom slucaju smrdi na blokadu na variomatu,
ako si u zagrebu mogli bi se naci pa da vidim to, bas me zanima.
jesi siguran da nemas blokiran auspuh?
u keewaya je isto kao u cpi-a duga ispusna cijev u
valovitog oblika, koja gusi motor.
ReNiX:
Sutra ujutro cu skinuti masku i vidjeti kako je namjestena, pa cu vam javiti rezultate.
Crazy Kuree:
žao mi je al kewey nema blokada... ima nešta šta platiš 1600kn koliko se sjećam i ide 70-75 po satu njegovom a dobješ remen,diznu, cdi(mislim) novu granu auspuha (širu) i još par sitnica i dobiješ malo i na startu----preskupa glupost al nema druge blokada nema trebo si kupit polovni aerox,runner ak si mislio da skuter ide bar kako bog zapovjeda to je smeće od skutera koje može samo služit da te odveze sa točke a na b.trebo si mislit o brzini i onome što želiš da ti bude skuter kad si kupovo
zikihos:
--- Citat: Crazy Kuree - 09 Prosinac, 2007, 22:58:07 ---žao mi je al kewey nema blokada... ima nešta šta platiš 1600kn koliko se sjećam i ide 70-75 po satu njegovom a dobješ remen,diznu, cdi(mislim) novu granu auspuha (širu) i još par sitnica i dobiješ malo i na startu----preskupa glupost al nema druge blokada nema trebo si kupit polovni aerox,runner ak si mislio da skuter ide bar kako bog zapovjeda to je smeće od skutera koje može samo služit da te odveze sa točke a na b.trebo si mislit o brzini i onome što želiš da ti bude skuter kad si kupovo
--- Kraj citata ---
remen - 100kn
dizna - 20kn
auspuh- uzmes zx ( 400kn) ili uzmes serijski od nekog minarelija (100kn)
cdi- jedino je to problem, jer neznam koliko bi doslo.
uglavnom bez cdi mozes odblokirat skuter za 120kn, jer mislim da remen nije potreban
al nisam siguran, a ako je on je koliko, 100, 150 kn?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju