Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
My Ported Midrace Aerox
IvanRox:
samo to pređi purolom i eto sjaja, nice setup :icon_thumright:
fleky911:
tnx...
btw imo sam faking požar u garaži tak da mi je sve nabacano u drugu prostoriju nered da ono boli glava
dovršio sam nosać mašine još samo završna obrada i obojat u crno ...
također prirubnicu sam istokario još samo treba djelove povarit da to stoji
i vile spuštene za 1.5 cm nije puno al sam bar siguran da ce bit sigurno i sve sam napravio tak da se vilice slobodno mogu stisnut do kraja a ne kao što sam negdje vidio da cim malo cocne trokut lupi u semeringe...
ovaj vikend ako bog da se pere rama i sve ostalo i polako sastavljanje može krenut :)
i također žice moram sredit vidi se na slici jednoj da su sve sa izolirkom nekom izolirane katastrofa...to sve ide u termo bužire..
ostaje još problem što sam izgubio kljuceve od nje
a evo nekih slika da nebudem drnda. :icon_biggrin: :redface:
mhr-team:
to je to... kad će biti gotovo? nemoj ko ja zaguzit ;D
fleky911:
--- Citat: mhr-team - 23 Svibanj, 2012, 20:55:04 ---to je to... kad će biti gotovo? nemoj ko ja zaguzit ;D
--- Kraj citata ---
trebo bi ovaj mjesec valjda ja se nadam
sad za vikend cu oprat ramu i sve i onda moram složit instalacije jer su ove u groznom stanju
al još treba para a toga se nema ..
sad cu ovih dana pokupit još jedan hladnjak od nrg-a koji ide dolje u ralicu
također pošto se nema za oversize nazubljeni disk stavit cemo stock disk od lune koji je nazubljen pa da budem kul :D
onda još moram filter tj gljivu kupit
ali ono razoćaravajuće što me bode u oko a nemam para za drugo su osovina kotaća i kotać naime povijani su od još prije kak mi je ćeljust u vožnji uletila u felgu....
eh tu sam vidio tvoje polupolirane felge pa dok se skupi lova ako se neprodaju njih uzimam :icon_biggrin:
fleky911:
nabavio još jedan hladnjak sad ga treba umontirat u ralicu
disk ce doć nadam se ovaj tjedan od lune onaj nazubljeni al stock velićine i još sam dobio gratis ćeljust svaka čast članu Plantak :headbang:
struju na zadnjem kraju sam prekrojio i složio da sve radi kako treba jer na prvom mjestu mi je funkcionalnost šteta što ga nebudem registriro al jbg susjedi su mi problem najviše tak da ce skut ostat na selu :'( :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju