Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
My Ported Midrace Aerox
fleky911:
neš sam radio pa sam napravio prekidać za svjetla u kadi kad se sjedalo digne ona se upale i tak to ...ovo kad je slikano nije bilo jošp vizualno dorađeno al bit će :)...:
i pošto je kada zguljna do bola (neznam kaj su radili s njom ko da ju je sa vilicom piko i strugo po njoj) pa sam to malo išmirglo i naljepio foliju kakvu sam imo tamo :icon_biggrin: treba još poljepit malo i sredit detalje i na dnu će bit prozirni pleksiglas :)
i nadogradio sam relej za ove žmigavce
sad se može riktat brzina treptanja
poboljšan je i stabilizator struje 12v koji je vrti sve kaj je na 12v da nebi pregorilo :)
i od homemade led žarulja je poboljšan "driver" i sad je 100% dovršen i siguran :D...
u kadi će bit i usb port za punit htca i tak to :D i bit će prikljućak sa 12v ako zatreba za kakav soundboard i tak to
na e bayu sam našo nekave kopije tableta sa "androidom" koje koštaju 200 kuna sa free šipingom pa ako ce mi se dat to cemo ugradit ispod sjedala al ne u kadu nego baš sa doljnje strane :)
marjan.vxr:
zbog cega radis ovo sa lezajem? da bude ko na piaggiu? ne vidim svrhu :frajer:
Jump33r:
pratim projekt,al nemogu se suzdrzat da ne pitan.
Jel ti ovo mislis uzgajat travu ispod sica? :toothy12:
Mikac21:
lijep projekt i kombinacija boja,ali previše komplikacija ja mislim :dontknow:
fleky911:
--- Citat: marjan.vxr - 24 Veljača, 2012, 01:16:43 ---zbog cega radis ovo sa lezajem? da bude ko na piaggiu? ne vidim svrhu :frajer:
--- Kraj citata ---
zašt ne? ionak me nekošta ...a i uostalom bit će čvršće ;D
--- Citat: Jump33r - 24 Veljača, 2012, 01:30:16 ---pratim projekt,al nemogu se suzdrzat da ne pitan.
Jel ti ovo mislis uzgajat travu ispod sica? :toothy12:
--- Kraj citata ---
neee ...kanim razvijat slike unutra :toothy12:
--- Citat: Mikac21 - 24 Veljača, 2012, 16:18:31 ---lijep projekt i kombinacija boja,ali previše komplikacija ja mislim :dontknow:
--- Kraj citata ---
zašto jednostavno kad može komplicirano :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju