Općenito > Generalno o skuterima
Kaj sad !?
robert:
--- Citat: wonderkid - 10 Veljača, 2011, 21:43:17 ---mogu ti reci da tebi treba robijeva luna,reko si da radis u kraju gdje bi mogli zdipit skut,ja mislim da robi ima lunu za pristojnu cijenu sa puno boljim performansama i osobinama tako da bi ti to bio pun pogodak :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: jedino šta mojoj fali su pošteni žmigavci. moji ne rade kako treba. pocrkalo puno ledica!
e da, budimo fer skuter je luna samo po rami i oklopima.
svaka luna vision ima predviđen konektor za daljinsko paljenje i alarm. taj alarm je u beta moto oko 300 kuna
jofa:
zasto se uvijek svi zakelje i raspravljaju o brzini skutera? zanemarite tu brzinu, ako je tako lakse nek ide 48,4. :)
mene samo zanima kaj da sad napravim. :dontknow:
robert:
--- Citat: jofa - 10 Veljača, 2011, 21:51:01 ---zasto se uvijek svi zakelje i raspravljaju o brzini skutera? zanemarite tu brzinu, ako je tako lakse nek ide 48,4. :)
mene samo zanima kaj da sad napravim. :dontknow:
--- Kraj citata ---
imaš tri opcije!
1. kupi drugi skuter i prodaj to šta imaš
2. kupi djelove koji ti fale i sklopi lunu na novo
3. bicikl
wonderkid:
ako sam ja mogo natjerat serijsku lunu bez blokada 95+kmh po satu,natjerao bih i boatiana preko 80 samo tako,vjerujte mi imam podlozan teren za to :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Iwo SR Tuono:
Šta kaj da kupiš.
Otvori oglasnik i nađi očuvanog runnera/sr-a/nrg/aeroxa i kupi za 6-7000kn , daj nekom u ruke da ga servisira, zamjeni šta treba i vozi se bezbrižno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju