Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (173/232) > >>

cosa_wp:

--- Citat: gumy - 28 Lipanj, 2011, 02:15:48 ---de nahvalili ste me tu ko da sam neznam šta a ne jedan običan pijanac koji nezna složit skuter da završi jebenu utrku  :toothy12:
dečki svi ste mi prirasli srcu, ko da se znamo cjeli život
treba ovako šta češće organizirati, pa makar i neslužbeno, samo da se družimo i vozimo (i pijemo :))
za prvi susret sa karting stazom sam jako zadovoljan, uvidio sam u čemu je sve problem i sljedeći puta će biti puno bolje, mi ovdje u slavoniji ko da smo odsječeni od svijeta jer eto ovo je najbliža karting staza (samo 230 km-sitnica :D) u hrvatskoj

i ona nenadova izjava je za pamčenje : dok švabe spavaju u hotelu gumeni spava na zavoju  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

nemoj biti tako oštar prema sebi znaš ko je kriv za to  :toothy9:

igor.sb:

--- Citat: Jump33r - 28 Lipanj, 2011, 02:18:01 ---Cek vi iz Osjeka i Broda jel bilo sta tamburice?... ;D

Eeeej sto je becara to je Osjecana, malooo ih je koji becar nije,.
MALOOO IH JE KOJI CUGER NIJEEE !  

lako ti je poznat becara, šorom ide i igor ga kara.   :toothy12:

--- Kraj citata ---

maaaaaaaaalo si seeeeee uzivioooo

jel znas ko su becari, to su sokci koji su dosli iz turske, a turska istok, cajke vo no

pa ti vidi jel bilo tamburice

cosa_wp:

--- Citat: igor.sb - 28 Lipanj, 2011, 02:29:35 ---maaaaaaaaalo si seeeeee uzivioooo

jel znas ko su becari, to su sokci koji su dosli iz turske, a turska istok, cajke vo no

--- Kraj citata ---

a da te vidi Pajdooooooooooooooooo, a da te vidi Pajdooooooo kako sereš ti, kako sereš ti 7 postova   :jerk:

Jump33r:

--- Citat: igor.sb - 28 Lipanj, 2011, 02:29:35 ---maaaaaaaaalo si seeeeee uzivioooo

--- Kraj citata ---

Ti ocito nisi becar.  ::)

Da je becarem biti lako, becar bi bio svatko.

cosa_wp:

--- Citat: Jump33r - 28 Lipanj, 2011, 02:18:01 ---Cek vi iz Osjeka i Broda jel bilo sta tamburice?... ;D

Eeeej sto je becara to je Osjecana, malooo ih je koji becar nije,.
MALOOO IH JE KOJI CUGER NIJEEE ! 

lako ti je poznat becara, šorom ide i igor ga kara.   :toothy12:

--- Kraj citata ---

nije bilo tamburice ali je bilo rakije to je jedino bitno, a kasnije je svima bilo tamburica u glavi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju